Szabadnak születtél – Koncz Zsuzsa koncert a Dohány utcai zsinagógában

2022. Augusztus 03. / 20:46


Szabadnak születtél – Koncz Zsuzsa koncert a Dohány utcai zsinagógában

A magyar popzene egyik ikonja, Koncz Zsuzsa ad koncertet zenekarával a Dohány utcai zsinagógában 2022. szeptember 4-én, vasárnap este 8 órától a 24. Zsidó Kulturális Fesztivál nyitó napján.

09_04_Dohany_Koncz_post.jpg

A művésznő a mai napig aktív, folyamatosan koncertezik, új dalokat és albumokat ad ki. A pandémia alatt készült el a „Szabadnak születtél” című, negyvenkettedik stúdióalbuma, amely a megjelenés után rögtön aranylemez is lett. A korong 11 dala javarészt új kompozíció, de egy régebbi Fonográf-dal feldolgozása és a legendás Szeretni valakit valamiért című duett új verziója is helyet kapott a lemezen. A dalok többségének szövegét Bródy János írta, a zenéket Gerendás Péter, Maróthy Zoltán és Tolcsvay László szerezték. A lemez egyik különlegessége a 2019-ben Kulka Jánossal készült duett.

Koncz Zsuzsa az est során nagyszerű zenekarának kíséretében adja elő legújabb lemezének dalait, de felcsendülnek majd a mindenki által ismert slágerek is, mint például a Ha én rózsa volnék, az Ég és föld között, vagy a Jöjj, kedvesem. A művésznő személye és a generációkon átívelő dalai felejthetetlen élményt nyújtanak egy igazán csodálatos helyszínen.

JEGYÁR: 3 900 Ft – 10.900 Ft
JEGYVÁSÁRLÁS IDE KATTINTVA
A FESZTIVÁL RÉSZLETES PROGRAMJA IDE KATTINTVA

* Az időpont változtatás jogát fenntartjuk!

* Az előadás az időpontjában hatályban lévő kormányrendeletek, járványügyi szabályok betartásával látogatható.

mazsihisz icon
Szeretnél értesülni új hírekről? Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig friss híreket kapjon!

Ezek is érdekelhetnek