Zsidózás a Blahán: folyik a nyomozás, gyanúsított még nincs

2022. Augusztus 16. / 11:17


Zsidózás a Blahán: folyik a nyomozás, gyanúsított még nincs

Amint arról annak idején beszámoltunk: a 4-6-os villamos Blaha Lujza téri megállójában július 11-én egy hangszóróból nagy hangerővel szóltak durva és uszító antiszemita szövegek. A rendőrségtől a Mazsihisz.hu ma az iránt érdeklődött, hogy hol tart az ügyben indult eljárás, a BRFK válaszát az alábbi cikkünkben olvashatják.

„Ha Tomcat lenne a miniszterelnök, akkor tele lenne minden zsidó hullákkal és falhoz csapkodott csecsemőkkel, a más véleményűeket pedig karóba húznák fekete ruhás halálbrigádok” – többek között ilyen szélsőségesen durva, antiszemita szövegek harsogtak a 4-6-os villamos Blaha Lujza téri megállójában július 11-én egy hangszóróból.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) sajtóügyeletén a Mazsihisz.hu ma az iránt érdeklődött, hogy az ügyben indult eljárás jelenleg hol tart, és sikerült-e az ügyben eredményt elérni. Kérdésünkre a BRFK Kommunikációs Osztálya ezt a tájékoztatást adta: 

„a nyomozás folyamatban van ismeretlen tettes ellen információs rendszer vagy adat megsértése vétség gyanúja miatt.  Az eljárás szakértők bevonásával folyik. Gyanúsítotti kihallgatás nem történt”. 

(Címlapkép: BRFK/Facebook)

mazsihisz icon
Szeretnél értesülni új hírekről? Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig friss híreket kapjon!

Ezek is érdekelhetnek

Hírek, lapszemle
Már Magyarországon az izraeli labdarúgó-válogatott
Zsidó világ
Beléptünk hesván havába – Hódes Tov!
2023. Október 17. / 09:52

Beléptünk hesván havába – Hódes Tov!