A Mazsihisz és az 1 százalék: Köszönjük a bizalmat!

2020. Május 20. / 14:38


A Mazsihisz és az 1 százalék: Köszönjük a bizalmat!

Kedves olvasóink, barátaink!

Az adónk 1 százalékáról való rendelkezés lehetőségének ma van az utolsó napja, ezért nagyon köszönjük mindazok támogatását, akik a Mazsihiszt tüntették ki bizalmukkal. Egyúttal felhívjuk a figyelmüket arra: még hátra van egy kis idő a mai napból, még mindig nem késtek el a felajánlással! Technikai számunk: 0358! 

300x250.jpg

✡️❤️🕍
Technikai számunk: 0358!
https://akozossegertdolgozunk.mazsihisz.hu/

Ma éjfélig van időnk, hogy a megfizetett személyi jövedelemadónk 1+1 százalékáról rendelkezzünk egy-egy civil szervezet és egyház javára. Ne feledjék: a kimutatások szerint az adózók fele nem rendelkezik az adója 1-1 százalékáról, azaz veszni hagyja azt a pénzt, amiért ő maga megdolgozott és az államkasszába befizetett.

Az elmúlt hónapokban arra kértük önöket, hogy fogjunk össze, és adjuk a megfizetett adónk egyházaknak felajánlható 1 százalékát a Mazsihisznek, a magyar zsidó közösségnek! Nagyon köszönjük azon hittestvéreink és szimpatizánsaink támogatását és bizalmát, akik Magyarország legnagyobb zsidó egyházát tüntették ki bizalmukkal, és nekünk ajánlották fel adójuk 1 százalékát.

Egyúttal felhívjuk a figyelmüket arra: még hátra van egy kis idő a mai napból, még mindig nem késtek el a felajánlással! A rendelkezésről szóló dokumentum kitöltése egyetlen perc, kérjük, hogy aki még nem tette meg, szánjon egy percet a magyar zsidó közösségre!

Kérjük, értesítsék családtagjaikat, rokonaikat és barátaikat, hogy ma még lehet rendelkezni a támogatásról!

A befolyt felajánlásokból ovisokat nevelünk, diákokat oktatunk, zsinagógákat és hitközségeket vezetünk, tudományos, kulturális és művészeti tevékenységet folytatunk, ápoljuk és továbbörökítjük a gazdag zsidó hagyományt.

Minden egyes felajánlás számít, és ne feledjék: megszolgáljuk a bizalmat!

Részletes információk / IDE KATTINTVA

mazsihisz icon
Szeretnél értesülni új hírekről? Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig friss híreket kapjon!

Ezek is érdekelhetnek

Hírek, lapszemle
Az elhurcolt zsidókra emlékeztek Győrben
Zsidó világ
Hatosikreket szült egy zsidóasszony Strasbourgban

Kommentek