A Mazsihisz és az 1 százalék: Köszönjük a bizalmat!

2020. Május 20. / 14:38


A Mazsihisz és az 1 százalék: Köszönjük a bizalmat!

Kedves olvasóink, barátaink!

Az adónk 1 százalékáról való rendelkezés lehetőségének ma van az utolsó napja, ezért nagyon köszönjük mindazok támogatását, akik a Mazsihiszt tüntették ki bizalmukkal. Egyúttal felhívjuk a figyelmüket arra: még hátra van egy kis idő a mai napból, még mindig nem késtek el a felajánlással! Technikai számunk: 0358! 

300x250.jpg

✡️❤️🕍
Technikai számunk: 0358!
https://akozossegertdolgozunk.mazsihisz.hu/

Ma éjfélig van időnk, hogy a megfizetett személyi jövedelemadónk 1+1 százalékáról rendelkezzünk egy-egy civil szervezet és egyház javára. Ne feledjék: a kimutatások szerint az adózók fele nem rendelkezik az adója 1-1 százalékáról, azaz veszni hagyja azt a pénzt, amiért ő maga megdolgozott és az államkasszába befizetett.

Az elmúlt hónapokban arra kértük önöket, hogy fogjunk össze, és adjuk a megfizetett adónk egyházaknak felajánlható 1 százalékát a Mazsihisznek, a magyar zsidó közösségnek! Nagyon köszönjük azon hittestvéreink és szimpatizánsaink támogatását és bizalmát, akik Magyarország legnagyobb zsidó egyházát tüntették ki bizalmukkal, és nekünk ajánlották fel adójuk 1 százalékát.

Egyúttal felhívjuk a figyelmüket arra: még hátra van egy kis idő a mai napból, még mindig nem késtek el a felajánlással! A rendelkezésről szóló dokumentum kitöltése egyetlen perc, kérjük, hogy aki még nem tette meg, szánjon egy percet a magyar zsidó közösségre!

Kérjük, értesítsék családtagjaikat, rokonaikat és barátaikat, hogy ma még lehet rendelkezni a támogatásról!

A befolyt felajánlásokból ovisokat nevelünk, diákokat oktatunk, zsinagógákat és hitközségeket vezetünk, tudományos, kulturális és művészeti tevékenységet folytatunk, ápoljuk és továbbörökítjük a gazdag zsidó hagyományt.

Minden egyes felajánlás számít, és ne feledjék: megszolgáljuk a bizalmat!

Részletes információk / IDE KATTINTVA

mazsihisz icon
Szeretnél értesülni új hírekről? Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig friss híreket kapjon!

Ezek is érdekelhetnek

Kommentek