Címkék

Egészségügy

Mazsihisz hírek / 2022. Szeptember 15. / 10:56

Átadták a Mazsihisz Szeretetkórház felújított épületszárnyát

Ünnepélyes keretek között átadták tegnap a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége (Mazsihisz) fenntartásában működő Szeretetkórház Reichmann-szárnyát, amelynek felújítása az intézmény rekonstrukciójának III. ütemeként valósult meg. Ebben az épületrészben kap helyet az I. Belgyógyászati Osztály.

Mazsihisz hírek / 2022. Szeptember 05. / 10:42

Kiválóan felszerelt mentőautóval gazdagodott a Mazsihisz Szeretetkórháza

A Mazsihisz Szeretetkórháza betegszállításra és rendezvénybiztosításra is alkalmas, a legmagasabb szintű egészségügyi felszereltséggel rendelkező esetkocsival gyarapodott, amely már megkapta a működési engedélyt, és az elmúlt napokban szolgálatba is állították – derül ki a Szeretetkórház hivatalos Facebook-oldalán megjelent bejegyzésből.

Hírek, lapszemle / 2022. Szeptember 05. / 10:30

Egymillió forint adomány a miskolci hitközségtől a helyi kórháznak

A Miskolci Zsidó Hitközség jótékonysági koncertet szervezett a helyi Művészetek Házában, ahol a Budapest Klezmer Band lépett föl. A rendezvényen gyűjtött felajánlást a szervezők ünnepélyes keretek között adták át a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórház képviselőinek – írja a Boon.hu helyi hírportál. A kórház saját forrásból 1 millió forinttal egészíti ki az adományt. A kezdeményezést a Mazsihisz is támogatta.