Címkék

ChatGPT

Tudomány / 2023. Június 02. / 16:41

Tombol az AI-verseny: 100 milliós befektetés egy izraeli szuperszámítógép fejlesztésbe

Az Nvidia, a világ vezető chipgyártó cége több százmillió dollárt fektet Izrael legerősebb mesterséges intelligenciát működtető szuperszámítógépének, az Izrael-1-nek a fejlesztésébe.

Izrael / 2023. Január 27. / 11:47

Így dicséri a szívünknek oly kedves Izraelt a mesterséges intelligencia

A Mazsihisz.hu olvasói az alábbiakban most először olvashatnak egy olyan cikket honlapunkon, amelyet nem ember, hanem ChatGPT (szövegíró robot) írt. Első alkalommal arra kértük a programot, hogy a szívünknek oly kedves Izrael állam szépségeiről írjon. Az izraeli téma miatt általunk „Robotrabbinak" elnevezett mesterséges intelligencia nagyon szép írást generált, az alábbiakban a magyar fordítást közöljük, de a magyar szöveg alatt megadjuk az angol eredetit is.

Hírek, lapszemle / 2023. Január 27. / 09:59

Mesterséges intelligencia által írt beszédet olvasott fel egy képviselő

Egy amerikai-izraeli mesterséges intelligencia központ létrehozásáról szóló törvényjavaslat vitájában a demokrata párti Jake Auchincloss, az USA kongresszusi képviselője stílusosan egy olyan beszédet olvasott fel, amelyet ChatGPT-vel (szövegíró robottal) íratott meg – számol be róla a Liner.hu portál. Ez az első alkalom, hogy ChatGPT által generált beszédet olvastak fel a kongresszusban.