Hanukatalizátor díj: elindult a voksolás, minden szavazat számít!

2021. November 29. / 08:49


Hanukatalizátor díj: elindult a voksolás, minden szavazat számít!

A JCC Budapest – Bálint Ház immár 10 éve adja át a Hanukatalizátor díjat a magyar zsidó közösség legaktívabb, leginspirálóbb tagjainak. A megtisztelő elismerésre idén összesen 22 jelölés érkezett a közösségtől, a közönségdíjasra december 6-án, hétfő este 8 óráig szavazhatunk.


A díjat nem véletlenül Hanuka környékére találtuk ki annak idején: ez az ünnepünk is a közösség erejéről szól, és természetesen a fényről, a reményről, az erőről. És akik másokért sokat tesznek, azok így vagy úgy, de mind ezeket az értékeket képviselik, sőt, meg is valósítják őket. Így ilyentájt nem csak a hagyományos lángokat gyújtjuk meg, és nyújtunk ehhez segítséget, inspirációt, hanem a közösségünk szimbolikus fény-adóit is szeretnénk kiemelni – olvasható a JCC Budapest – Bálint Ház honlapján az idei Hanukatalizátor díj odaítélése kapcsán.

Hanukatalizátor Díj 2021 (1).png

A közönségdíjas személyre vagy szervezetre december 6-án este 8 óráig szavazhatunk. A díjakat 2021. december 9-én, csütörtök este adják át, a díjátadót a JCC Budapest – Bálint Ház Facebook-oldalán lehet majd követni.  

SZAVAZNI ITT LEHET.

mazsihisz icon
Szeretnél értesülni új hírekről? Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig friss híreket kapjon!

Ezek is érdekelhetnek