Az eSzínházban a nagy sikerű Mikve Pap Verával és Börcsök Enikővel

2021. Április 22. / 09:32


Az eSzínházban a nagy sikerű Mikve Pap Verával és Börcsök Enikővel

A Pesti Színház 2010-ben mutatta be Hadar Galron kortárs izraeli író drámáját, a Mikvét, amely tizenegy évvel a bemutató után április 24-től, szombat estétől egy napon át online lesz látható az eSzínház oldalán. A darabot Michal Dočekal, a prágai Nemzeti Színház igazgatója rendezte.

Az eSzínházban e héten szombaton este lehet megtekinteni a Mikve egyik 2013-as előadását, amelyben olyan nagyszerű színészek játszanak, mint Pap Vera, Eszenyi Enikő, Börcsök Enikő, Igó Éva, Hegyi Barbara, Péter Kata, Réti Adrienn és Stefanovics Angéla.

Képernyőkép 2021-04-22 092951.png

A darabot a prágai Nemzeti Színház igazgatója, Michal Dočekal rendezte, akinek több nagy sikerű előadást is köszönhet a magyar közönség: az ő rendezésében állították színpadra a Nemzeti Színházban az Augusztus Oklahomábant és a Revizort.

Az Mikve április 24-én este 19 órától lesz megtekinthető  az eSzínház oldalán április 25-én, vasárnap éjjel 11-ig. (A kezdési időpont miatt felhívjuk hittestvéreink figyelmét, hogy április 24-este a szombat 20 óra 36 perckor megy ki!)

(Fotók: Szkárossy Zsuzsa/Vígszínház)

FORRÁS: FIDELIO.HU

mazsihisz icon
Szeretnél értesülni új hírekről? Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig friss híreket kapjon!

Ezek is érdekelhetnek