Radnóti és Darvas rabbi együtt: ez a RaDar

2020. Június 09. / 13:33


Radnóti és Darvas rabbi együtt: ez a RaDar

Radnóti Zoltán főrabbi, az újbudai zsinagóga vallási vezetője és Darvas István főrabbi, az OR-ZSE közösségének vezetője közös tanítása minden szerdán az interneten. Az ötlet a karantén alatt született, és habár a kényszerű korlátozás véget ért, az online közösség: marad! A heti téma (is) különlegesen érdekes, ki na hagyják!


Minden szerdán este 7 órától a ZOOM alkalmazás segítségével kaphatunk tanítást Radnóti Zoltán és Darvas István rabbiktól. Mindketten kb. 20-20 percig beszélnek, az online rendezvény imával zárul. A holnapi téma: Merre induljon el az ember?

Darvas István főrabbi előadásának címe: Hülye vagy-e, vagy tök jó fej, ha egyszer csak azt érzed, hogy most, azonnal a körúton fel és alá rohangálva és kiabálva kell prófétálnod? Radnóti Zoltán főrabbi pedig ezt a címet adta a tanításának: Tabu-e az emberi test szépsége? És belülről? Azaz elvihetem-e a lányomat a „bodies" kiállításra? 

A helyszín a szokásos ZOOM szoba, amely ide kattintva elérhető. Meeting ID: 899 290 6955. Kapunyitás: 18 óra 45 perckor. Kedvcsinálónak nézzék meg a múltkori tanítást! 

mazsihisz icon
Szeretnél értesülni új hírekről? Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig friss híreket kapjon!

Ezek is érdekelhetnek

Mazsihisz hírek
Melletted állunk, Izrael!
2021. Május 13. / 16:48

Melletted állunk, Izrael!

Kommentek