Izraeli filmhónap: Vicces világ a Kabinban

2020. Szeptember 09. / 09:34


Izraeli filmhónap: Vicces világ a Kabinban

A Kabin és az Izrael Magyarországon által szervezett, Shalom Szeptember! elnevezésű izraeli filmhónap keretében a Vicces világ című filmet vetítik csütörtök este fél 9-től a népszigeti Kabinban. A „partmoziban" szeptember minden csütörtök estéjén koncertekkel és ingyenes filmvetítéssel várják a közönséget.

Szeptember 3-án kezdődött és szeptember 24-ig tart az izraeli filmhónap a népszigeti Kabinban, ahol a filmvetítések előtt élő koncert, izraeli borkóstoló, humusz és sabich várja a közönséget minden csütörtökön.

2020_izraeli_partmozi_09_CS6-02 FINAL.jpg

Holnap este fellép Farkas Izsák hegedűművész, majd a Vicces világ című, 2012-ben készült, 122 perces izraeli filmet láthatják, amelynek rendezője Shemi Zarhin. A film tartalma a Port.hu alapján: „Nyolc év után egy fiú múltbeli titokra bukkan. Eközben az utazási irodánál dolgozó Jordana megtudja, hogy terhes, bár már évek óta nem volt dolga férfival. Ezzel egyidejűleg a rádiós műsorvezető Golan úgy dönt, újraéleszti az izraeli humoristák csoportját, a HaGashash HaHivert, hogy megmentse szerelmét. A fenti szereplők és még egy sor más figura mind a Tiberiason található közkönyvtár írói tanfolyamán vesznek részt. Vígjáték, amely egy család, egy város és egy világ történetében szövi össze sorsukat". 

Bővebb információkért kattintsanak ide.

mazsihisz icon
Szeretnél értesülni új hírekről? Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig friss híreket kapjon!

Ezek is érdekelhetnek