Nagyon szép lett a Benjamin ovi új honlapja

2020. Július 20. / 08:55


Nagyon szép lett a Benjamin ovi új honlapja

Szerző: Kácsor Zsolt

Az új nevelési évre készülve megújult a Budapesti Zsidó Hitközség (BZSH) fenntartásában működő Benjamin Óvoda és Bölcsőde honlapja. Az új és divatos ruhába öltöztetett felület hasznos és naprakész információkat tartalmaz. A szülőknek jó böngészést az új honlapon, a gyerekeknek pedig örömteli órákat a Benjaminban!


A Zuglóban, kertvárosi körülmények között 1992 óta működő Benjamin Óvoda és Bölcsőde nyitva áll nyitva áll a Budapesten és környékén élő minden gyermek előtt, akár zsidó, akár nem zsidó, de a zsidó vallás és  kultúra iránt érdeklődő családról van szó. 

Ha az intézmény honlapjára ellátogatnak, mostantól új, vidám, könnyed köntösbe öltöztetett felülettel találkozhatnak. A szép és modern grafikai megoldásokkal díszített honlap könnyen áttekinthető, s különös előnye, hogy a legfőbb információk már a főoldalról elérhetők, azaz egy görgetéssel végig lehet menni a kínálaton.

A honlap középrészén kaptak helyet a speciális foglalkozások linkjei, ezekre külön felhívjuk a figyelmet, hiszen képet adnak az intézmény széles spekrumáról: logopédia; zenei képességfejlesztés; kézműves műhely; tartásjavító, mozgásfejlesztő torna; judaisztika; héber nyelv; iskolaelőkészítő. 

beni.png

Vannak önköltséges foglalkozások is, ezek a következők: angol, karate, foci, úszás/korcsolya. Lényeges újdonság, hogy a 2020/2021-es nevelési évtől angol-magyar kéttannyelvű csoport beindítását tervezik.

A könnyebb tájékozódást a címlap alján google térkép segíti.

mazsihisz icon
Szeretnél értesülni új hírekről? Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig friss híreket kapjon!

Ezek is érdekelhetnek

Hírek, lapszemle
Korrupció-ellenes konvoj Netanjahu ellen Izraelben
Történelem
47 éve tört ki a Jom Kipuri háború
2020. Október 07. / 12:27

47 éve tört ki a Jom Kipuri háború

Kommentek