Happy birthday, Rambo!

2021. Július 07. / 17:27


Happy birthday, Rambo!

Mi a közös a következő hírességekben? Sydney Pollack, David Copperfield, Kirk Douglas, Steven Spielberg, Sigmund Freud, Bob Dylan, Borisz Paszternak. Eláruljuk: a felmenőik között ogyesszai zsidók vannak. Akárcsak Sylvester Stallone-nak, aki most töltötte be a 75. életévét. 


Sylvester Stallone „hivatalosan” nem zsidó, de az izraeli hazatérési törvény alapján kétség nélkül megkapná az izraeli állampolgárságot, az anyai nagypapája ugyanis Ogyesszában született zsidó ember volt. 

Rambo édesanyja, Jackie Stallone idén novemberben ünnepelné a 100. születésnapját, de így is hosszú élet adatott neki, hiszen tavaly hunyt el életének 99. esztendejében. Adja az Örökkévaló, hogy a fia, Sylvester is hasonlóan szép kort éljen meg, hiszen hiába játssza a filmvásznon a verekedős rosszfiúkat, igazából lerí róla, hogy vajból van a szíve. 

Az ogyesszai zsidó származás egyébként nagyon is számon tartott rokonság, köszönhetően például egy dúsgazdag orosz üzletembernek, Valerij Kravcsenkónak, aki Jackie Stallone unokaöccse. Reméljük, ő is felköszöntötte a zsidó felmenőkkel rendelkező Rambót, aki július 6-án lett 75 éves. 

Isten éltessen, Rambo! Bis 120!

mazsihisz icon
Szeretnél értesülni új hírekről? Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig friss híreket kapjon!

Ezek is érdekelhetnek

Kommentek