Ezek után mit csinál a gyerek nyáron?!

2020. Június 09. / 17:20


Ezek után mit csinál a gyerek nyáron?!

Közösségünkben sok szülő fölteszi magának a címben foglalt kérdést, hiszen a vírusjárvány felborította a nyárra tervezett családi programjainkat is. Egy lehetséges válasszal a budapesti Studio Itália is szolgál, amely angol nyelvi nyári tábort szervez 1-4. osztályos tanulóknak. Figyelem, aki a jelentkezéskor megemlíti, hogy a Mazsihisz és/vagy BZSH honlapjáról értesült a táborról, az kap 10 százalék kedvezményt!


Kézműves foglalkozásokkal, olasz főzőiskolával és játékos vetélkedőkkel gazdagított nyelvi táborokat szervez alsó tagozatos diákoknak a Studio Itália július 6-tól hét turnusban augusztus 28-ig – tudtuk meg Salusinszky Andrástól, a BZSH fenntartásában működő Külker gimi igazgatójától. 

A foglalkozásokat nem csak az iskola Radnóti Miklós utcai épületében tartják, hanem a közeli Szent István parkban is, ahol többek között piknikezés, kincskeresés vagy akadálypálya várja a gyerekeket. Igény szerint vállalják speciális (laktóz- és gluténmentes) ételek elkészítését is. Bővebb információkért kattintsanak ide

Fontos: 10 százalék kedvezményre számíthat, aki a jelentkezés során megemlíti, hogy a táborról a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége (Mazsihisz) és/vagy a Budapesti Zsidó Hitközség honlapjáról értesült.

(Címlapkép: Pezibear/Pixabay)

mazsihisz icon
Szeretnél értesülni új hírekről? Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig friss híreket kapjon!

Ezek is érdekelhetnek

Magyar zsidó arcképcsarnok
Magyar zsidó arcképcsarnok: Róheim Géza (1891-1953)
Zsidó világ
Felavattuk a Rumbach-ot: „Ma egy zsinagóga született”

Kommentek