Egy scheiberes diák, Ivanics Bence hatalmas sikere Izraelben

2022. Május 06. / 08:11


Egy scheiberes diák, Ivanics Bence hatalmas sikere Izraelben

Az Izrael függetlenségi napján, május 5-én Jeruzsálemben megrendezett Nemzetközi Bibliaversenyen (Chidon HaTanach) a 12 győztes között végzett Ivanics Bence, a BZSH fenntartásában működő Scheiber Sándor Gimnázium és Általános Iskola 7/a osztályos tanulója. Szívből gratulálunk!

Az izraeli oktatási minisztérium a Jewish Agency-vel közösen rendezte meg a Nemzetközi Bibliaversenyt (Chidon HaTanach) tegnap Jeruzsálemben a diaszpórában élő zsidóság számára.

A megmérettetést minden országban helyi fordulók előzték meg. A közelmúltban lezajlott magyarországi fordulóban a BZSH által fenntartott Scheiber Sándor Gimnázium és Általános Iskola ismét kiemelkedő eredményt ért el, így a jeruzsálemi versenyen Magyarországot Kádár Amir Baruch (9/b) és Ivanics Bence (7/a) képviselték, a diákokat Balogh István, Kovács Bernadett és dr. Tóth Andrea judaisztika tanárok készítették fel.

A tegnap lezajlott izraeli döntőben Ivanics Bence a 12 győztes között végzett, ami hatalmas siker mind a diák, mind a Scheiber-iskola, mind az őt felkészítő pedagógusok számára. 

Gratulálunk és további sikereket kívánunk!

mazsihisz icon
Szeretnél értesülni új hírekről? Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig friss híreket kapjon!

Ezek is érdekelhetnek