Virágszimfónia a debreceni zsinagógában holnaptól

2020. Augusztus 11. / 10:31


Virágszimfónia a debreceni zsinagógában holnaptól

A debreceni Pásti utcai orthodox zsinagógában Virágszimfónia címmel holnap nyílik meg az a csoportos kiállítás, amelyen tíz kortárs képzőművész állítja ki munkáit. A megnyitón Horovitz Tamás, a Debreceni Zsidó Hitközség (DZSH) elnöke és Puskás István alpolgármester mond köszöntőt, a tárlatot megnyitja Mojzesné Székely Katalin nyugalmazott egyetemi docens. A Debreceni Zsidónegyed által szervezett rendezvény augusztus 12-én, szerdán 18 órakor kezdődik.


A Debreceni Zsidónegyed rendezésében holnap, azaz augusztus 12-én, szerdán 18 órakor tartják a Virágszimfónia című képzőművészeti tárlat megnyitóját a debreceni Pásti utcai orthodox zsinagógában.  A kiállító művészek: Cs. Horváth Judit, Éberling Anikó, Gesztelyi Nagy Zsuzsa, Kiss Márta, Merényi Dávid, Osgyányi Sára, Papageorgiu Andrea, Schnedarek Réka, Szabó Franciska, Vető Orsolya Lia. A tárlat kurátora: Szalai Andrea, a Debreceni Zsidónegyed kulturális menedzsere.

A rendezvényen köszöntőt mond Horovitz Tamás, a Debreceni Zsidó Hitközség (DZSH) elnöke és Puskás István alpolgármester, a tárlatot Mojzesné Székely Katalin nyugalmazott egyetemi docens nyitja meg. Közreműködik: Oláh Anita hárfaművész. A megnyitó rendezvény ingyenes, de regisztrációhoz kötött: debrecenizsidosag@gmail.com vagy az esemény Facebook-oldala

A kiállítás 2020. augusztus 12. és szeptember 18. között tekinthető meg.  
Nyitvatartás: hétköznap 8-16 óráig.
Cím: Debrecen, Pásti utca 4. 

mazsihisz icon
Szeretnél értesülni új hírekről? Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig friss híreket kapjon!

Ezek is érdekelhetnek

Ünnepek
Figyelem: már kapható a pészahi macesz!
2024. Április 05. / 14:22

Figyelem: már kapható a pészahi macesz!

Zsidó világ
Bát micva a Rumbi Tanházzal a Rumbach-zsinagógában
Zsidó világ
Jonathan Sacks rabbi a gonoszról
2024. Március 22. / 09:05

Jonathan Sacks rabbi a gonoszról