Tel-Aviv rugbycsapata nálunk csap össze Románia „farkasaival”

2023. November 30. / 14:20


Tel-Aviv rugbycsapata nálunk csap össze Románia „farkasaival”

Nemzetközi rugbymérkőzés színhelye lesz a budapesti Kincsem Park, ahol elődöntőt játszik egymással a Tel Aviv Heat Rugby nevű csapat és a Romanian Wolves az európai szuperkupa döntőjébe való jutásért. A mérkőzés december 2-án, szombaton délután fél 2-kor kezdődik. (Felhívjuk hittestvéreink figyelmét, hogy a meccs a sábesz időszakára esik!)

Rugby Europe Super Cup (Rugby Európai Szuper Kupa) elődöntősei közül az izraeli Tel Aviv Heat Rugby és a román Romanian Wolves játékosai csapnak össze egymással ezen a héten szombaton délután a Budapest Rugby Központban (cím: 1101 Budapest, Kincsem Park, Albertirsai út 2-4. szám).

telaviv_heat.jpg

Mint azt a tel-avivi klub közösségimédia-kapcsolatokért felelős vezetője, Akiva Gluck honlapunkkal közölte: szeretettel várnak minden Magyarországon élő izraelit és magyar zsidót a mérkőzésre, amelyre a belépő mindössze 2 ezer forint, a 14 éven aluliak számára pedig a belépés ingyenes.

rom_w.jpg

Ezen és ezen az oldalon tudnak jegyet venni, de felhívjuk hittestvéreink figyelmét, hogy a meccs a sábesz időszakára esik!

mazsihisz icon
Szeretnél értesülni új hírekről? Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig friss híreket kapjon!

Ezek is érdekelhetnek

Mazsihisz hírek
Kende-Vasa Irén kapta a Domán István-emléklapot
Zsidó világ
Hol vannak Mirjám utódai – Jó szombatot!