Gyere online múzeumba: továbbra is nyitva a Zsidó Múzeum a neten

2020. Március 26. / 12:50


Gyere online múzeumba: továbbra is nyitva a Zsidó Múzeum a neten

A múlt már nem zár be soha, mindig elérhető marad a jelennek. A múltunk zavartalanul üzemel a koronavírus idején is, ma is elérhető. És a jelenünkből is múltat csinál a jövő, ne felejtsétek el, Ti írjátok most az unokáitok múltját. Maradjunk együtt. Vigyázzunk egymásra! 


A Magyar Zsidó Múzeum és Levéltár tárlatai továbbra is látogathatóak a folyamatosan frissülő facebook-oldalunkon, a múltunk digitálisan elérhető, bármikor a rendelkezésünkre áll. Összeköt minket virtuálisan. 

Gyertek a fotelből múzeumba Hozzánk, éljünk úgy, amennyire lehet, mintha mindez, ami körülöttünk van, nem volna ennyire nehéz. Ne adjuk meg magunkat. Öltözzetek fel szépen, ahogy jól érzitek Magatokat és kiránduljatok el a facebook-oldalunkra, kövessétek az online kiállítást, mert a Zsidó Múzeum nem alszik, nem pihen, nem zár be soha, csak átmenetileg átteszi székhelyét a virtuális világba. Várunk Titeket, látogatásotok megtisztel minket.

Kattintson ide: Itt várjuk izgatottan

És még valami: ezek a napok történelemmé lesznek nemsokára. Elmúlnak és elkezdődik emlékezetük hosszú, bonyolult élete. Írják meg, hogy volt, hogy amikor az unokáink mennek majd a Zsidó Múzeumba, lássák, mit tett Budapest, az ország, a zsidó és ne, zsidó közösség hogyan vészelte át mindazt, ami történik éppen. Aki ír, a jövőnek rögzíti a jelent. Hagyjatok nyomot, írjátok meg unokáitok múltját most. A múlt továbbra is zavartalanul üzemel, alakul és bővül.

Találkozzunk!

mazsihisz icon
Szeretnél értesülni új hírekről? Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig friss híreket kapjon!

Ezek is érdekelhetnek

Zsidó ünnepek
Hanukai kisokos: itt a válasz minden kérdésedre
Megemlékezések
Istenneadja – Sas József halálára
2021. Január 17. / 10:53

Istenneadja – Sas József halálára

Kommentek