LEH-LEHÁ
,
11.08. 15:58, kimenete: 11.09. 17:03
24.11.05. | 4 Chesván 5785
Magyar
English
Friss
Közélet
Kultúra
Zsidó világ
Élet + forma
Megemlékezések
Ünnepek
Támogatott projektek
Pályázatok
Izrael védelmében
Kik vagyunk?
Magunkról
Vezetőink
Közösségi szolgálat
Intézményeink
Zsinagógáink
Elérhetőségeink
Letölthető dokumentumok
Közösségeink
Zsidó Közösségi Közlemények beadás
Események
Nagy elődeink
Rabbijaink
Magyar zsidó arcképcsarnok
Magyar zsidó adatbázis
Zsidó sajtó
A zsidóságról
Történelem
Magyar Zsidó Történelem
Holokauszt
Judaizmus
Törvények
Zsidó ünnepek
Hetiszakasz
Zsidó hónapok
Zsidó kisokos
Online kiadványok
Jiddise máme receptje
ENGLISH
×
Friss
Közélet
Kultúra
Zsidó világ
Élet + forma
Megemlékezések
Ünnepek
Támogatott projektek
Pályázatok
Izrael védelmében
Kik vagyunk?
Magunkról
Vezetőink
Közösségi szolgálat
Intézményeink
Zsinagógáink
Elérhetőségeink
Letölthető dokumentumok
Közösségeink
Zsidó Közösségi Közlemények beadás
Események
Nagy elődeink
Rabbijaink
Magyar zsidó arcképcsarnok
Magyar zsidó adatbázis
Zsidó sajtó
A zsidóságról
Történelem
Magyar Zsidó Történelem
Holokauszt
Judaizmus
Törvények
Zsidó ünnepek
Hetiszakasz
Zsidó hónapok
Zsidó kisokos
Online kiadványok
Jiddise máme receptje
ENGLISH
Macesz zsemle
Hozzávalók
1 pohár víz
10 dkg margarin
1,5 pohár macesz liszt
4 tojás
só, bors.
Elkészítés
A hozzávalókat össze kell keverni, gombócokat formázni belőlük és sütőpapírral bélelt tepsiben 15-30 percig sütni.
Hasonló receptek
Gesztenyekrémes szív
Töltött kiske
Libacomb sütve
Gesztenyemártás (Ros Hásánára)
Diós hremzli
Diós zsömle
Töltött káposzta
Uborkamártás mazsolával (Ros Hásánára)
Finom kalács
Aranygaluska almapürével
Zelleres marhacsíkok
Klasszikus túrótorta