Maccabiah: Megvan az első magyar arany, gratulálunk Várnai Viviennek!

2022. Július 18. / 22:07


Maccabiah: Megvan az első magyar arany, gratulálunk Várnai Viviennek!

A Maccabi VAC a hivatalos Facebook-oldalán tette közzé, hogy az Izraelben zajló Maccabi Világjátékokon a magyar küldöttség ma megszerezte az első aranyérmet. Várnai Vivien női párbajtőrben végzett a dobogó legfelső fokán. Mi is gratulálunk!

Az Izraelben küzdő magyar küldöttség ma megszerezte az első aranyat, amelyet Várnai Viviennek köszönhetünk, aki párbajtőrben végzett a dobogó legfelső fokán. 

Várnai Vivien.jpgVárnai Vivien (Forrás: Maccabi VAC/Facebook)

A teremfoci csapatunk sajnos nem járt sikerrel a Nagy-Britannia ellen június 15-én játszott mérkőzésén sem: az ellenfél 5:1-re nyert. Mindenesetre – mint azt a Maccabi Vac Facebook-oldalán olvashattuk – „lelkesedésben és buzdításban nem volt hiány”. Ezt tanúsíthatjuk mi is, akik itthonról szurkolunk a magyar csapatnak.

Az éremtáblázatot egyébként a házigazda vezeti: Izrael küldöttsége eddig 12 aranyat, 13 ezüstöt és 11 bronzérmet nyert, így összesen 36 éremmel vezet a játékokon részt vevő, mintegy 80 ország előtt. A többiek amúgy jócskán lemaradtak mögötte, hiszen az éremtáblázat második helyén álló Amerikai Egyesült Államok csapata eddig 3 aranyat, 2 ezüstöt és 1 bronzérmet gyűjtött.

További sok sikert a magyaroknak, hajrá makkabeusok!

mazsihisz icon
Szeretnél értesülni új hírekről? Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig friss híreket kapjon!

Ezek is érdekelhetnek