Új képzések a BZSH Külker Gimijében

2020. Június 23. / 14:45


Új képzések a BZSH Külker Gimijében

Nyolc új, államilag támogatott szakképzés közül lehet választani kereskedelmi, közszolgálati, informatikai, logisztikai, pénzügyi, turisztikai és ügyviteli területen a Budapesti Zsidó Hitközség (BZSH) Külkereskedelmi Szakgimnáziumában. A Révay utcában működő intézmény idén is indít nappali és esti tagozatokat. Figyelem, a helyek korlátozottak, emiatt a felvétel során figyelembe veszik a jelentkezési sorrendet.


Már elérhető az új képzések listája és feltételrendszere a Budapesti Zsidó Hitközség (BZSH) Külkereskedelmi Szakgimnáziumának weboldalán. Az iskola új rendszerű, középfokú, technikus szintű szakképzettséget kínál, amellyel könnyen el lehet helyezkedni a munkaerőpiacon, továbbá becsatlakozási lehetőséget a 2/14. évfolyamra, ha a jelentkező szakirányú szakmai érettségivel rendelkezik, vagy már sikeresen (azaz lezárt piros bizonyítvánnyal) elvégezte a Külker Gimi valamely korábbi rendszerű OKJ-s szakképzés 1/13. évfolyamát. 

Nappali és esti munkarendben is jár a diákigazolvány és az összes diákigazolványhoz kapcsolódó utazási, kulturális és kereskedelmi kedvezmény. Nappali munkarendű tanulóként jogosultak a diákok egészségügyi szolgáltatásokra. Jogosultság esetén családi pótlék és árvaellátás is igényelhető megszabott életkorig.

További részletek ide kattintva.

mazsihisz icon
Szeretnél értesülni új hírekről? Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig friss híreket kapjon!

Ezek is érdekelhetnek

Megemlékezések
Egy legenda magánügyei – Ma lenne 108 éves Raoul Wallenberg
Ünnepek
Rabbisági útmutató az újév ünnepére
2020. Szeptember 17. / 19:41

Rabbisági útmutató az újév ünnepére

Megemlékezések
Zongorakoncert a csengeri izraelita temetőben

Kommentek