Éves közgyűlést tart a „NÜB” Nácizmus Üldözötteinek Országos Egyesülete

2024. Május 08. / 13:03


Éves közgyűlést tart a „NÜB” Nácizmus Üldözötteinek Országos Egyesülete

Dr. Schiffer János elnöki beszámolója a 2023-ban végzett munkáról, az elnökség tavalyi tevékenységéről, a 2023-as költségvetés teljesüléséről, az egyesület előtt álló feladatokról, valamint az idei költségvetési tervezetről – ez lesz a legfőbb napirendi pontja a „NÜB” Nácizmus Üldözötteinek Országos Egyesülete éves közgyűlésének május 21-én.

Éves közgyűlést tart a „NÜB” Nácizmus Üldözötteinek Országos Egyesülete a szervezet Bajza utca 26. szám alatt lévő székházában május 21-én, kedden délelőtt 11 órától.  A főbb napirendi pontok: 

- a NÜB Egyesület elnökének beszámolója a 2023-ban végzett munkáról, az Elnökség 2023. évi tevékenységéről, a 2023. évi költségvetés teljesüléséről, az Egyesület előtt álló feladatokról, valamint a 2024. évi költségvetési tervezetről. Az elnöki beszámoló elfogadása; 

- a NÜB Egyesület Felügyelő Bizottságának tájékoztatója az Egyesület 2023. évi gazdálkodásának ellenőrzéséről. Az Egyesület 2023. évi tevékenységéről készített egyszerűsített éves beszámoló és a 2024. évi tervezett költségvetés megtárgyalása. Határozathozatal a FB tájékoztatójáról és az éves beszámoló elfogadásáról. 

Amennyiben az ülés nem lesz határozatképes, akkor a közgyűlés – változatlan napirenddel – május 27-én, hétfőn délelőtt 11 órakor ül össze.

(Címlapkép: Schiffer János a horthyligeti emlékmű felavatásán. Fotó: Koszticsák Szilárd/MTI)

mazsihisz icon
Szeretnél értesülni új hírekről? Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig friss híreket kapjon!

Ezek is érdekelhetnek