9. évfolyamon is indulnak az okleveles technikus képzések a BZSH Külker Technikumban

2024. Április 02. / 16:33


9. évfolyamon is indulnak az okleveles technikus képzések a BZSH Külker Technikumban

2024. szeptemberében mindkét meghirdetett szakon, tehát „Kereskedő és webáruházi technikus”, valamint „Logisztikai technikus” szakon indulnak nyelvi előkészítő évfolyammal bővített szakképzéseink. Mindkét szakon okleveles technikusi végzettség megszerzésére lesz lehetőség a 13. évfolyam végén zajló Szakmai vizsgák sikeres teljesítése után.

Kinek fontos a középfokú rendkívüli felvételi eljárás?

Korlátozott számban azoknak a nyolcadikos tanulóknak, akik az általános felvételi eljárás során nem az általuk leginkább kedvelt középiskolába jutottak be, vagy csak későn értesültek a BZSH Külkereskedelmi Technikum által kínált képzési lehetőségekről. Szerencsére azonban még számukra sincs semmi sem veszve!

Hogyan és mikortól lehet jelentkezni?

Egy előjelentkezési kérdőívet kell kitölteni a következő linken:
A KÉRDŐÍV DE KATTINTVA ÉRHETŐ EL

És mi következik az előjelentkezési kérdőív kitöltése után?

A kérdőívben megadott hozott pontszámok alapján dönt a Technikum arról, hogy behívja-e a rendkívüli szóbelire a jelentkezőt. A szóbeli felvételik várható kezdete: május 6. hétfő.

Mi várható a szóbelin?

  egy ismerkedős beszélgetés az előre megírt motivációs levél alapján

  angol nyelvű beszélgetés hétköznapi témákban, (illetve más idegen nyelven, ha a jelentkező nem angolt tanult az általános iskolában)

  a jelentkező által választott két füzet (magyar irodalom, magyar nyelvtan, történelem, matematika, angol/idegen nyelv), valamint a KRÉTA Elektronikus napló Dokumentumok menüjéből letöltött-nyomtatott és az általános iskola által hitelesített feljegyzések közös átnézése

  a központi írásbeli felvételi eredményeket igazoló Értkelő lap, valamint a 7. osztályos tanév végi és a 8. osztályos félévi osztályzatokat igazoló Kréta-kivonat átvétele

  További részletek / IDE KATTINTVA

Várjuk tehát azok jelentkezését és előzetes regisztrációját, akik nem szeretnének lemaradni a rendkívüli felvételi eljárás biztosította lehetőségről, és még 2024. őszére szeretnének bejutni a BZSH Külkereskedelmi Technikumba!
mazsihisz icon
Szeretnél értesülni új hírekről? Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig friss híreket kapjon!

Ezek is érdekelhetnek

Zsidó világ
Robin Williams elstandupolja a kivonulást Egyiptomból
Zsidó világ
Jonathan Sacks rabbi a Pészah lényegéről