Támogassuk Budapest egyetlen zsidó színházát, a Gólem Színházat!

2023. December 14. / 14:41


Támogassuk Budapest egyetlen zsidó színházát, a Gólem Színházat!

Adománygyűjtőhetet tart a Gólem Központ, úgyhogy akinek fontos a zsidó színház és a zsidó kultúra, az holnapig még a hanukai adománygyűjtés keretében adakozhat. Utána pedig továbbra is a központ által már meghirdetett módokon: támogatói jegyek vásárlásával vagy az Ezer Gólem Klubhoz való csatlakozással. A Gólem Központ mindenkit arra kér: csináljunk csodát! És ne csak a hanukai hét idején!

– Hanuka alkalmából adakozz, támogass minket: támogasd a kultúrát! – írja a Gólem Központ abban a felhívásban, amelyet az adománygyűjtő hét alkalmából tettek közzé.

Az akció december 15-ig, azaz holnap még tart, így addig is számos lehetőség közül választhatnak a támogatók: a Gólem Kávézóban 3 fogásos menüvel várják őket; a HETIRAJZ zsidó tematikájú kiállítás anyagait is meg lehet vásárolni; s csatlakozhatnak az intézmény támogatói klubjához, az Ezer Gólem Klubhoz

gólem2.jpg

Aki támogatói színházjegyet vásárolna, annak figyelmébe ajánljuk a színház decemberi, januári és februári előadásait. 

A Gólem Színház repertorját ezen az oldalon találják. 

Egyúttal figyelmükbe ajánljuk a központ vezetőjének, Borgula AndrásnakKatonadolog című önálló estjét, amelynek bemutatója december 30-án lesz. 

thumbnail_image001.jpgA színház egyik idei adománygyűjtő napja. Jobb szélen Borgula András. Fotó: Lovasi Kristóf

mazsihisz icon
Szeretnél értesülni új hírekről? Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig friss híreket kapjon!

Ezek is érdekelhetnek