Izrael nagykövete a Continest székesfehérvári gyárában

2021. Augusztus 01. / 12:34


Izrael nagykövete a Continest székesfehérvári gyárában

A héten látogatást tett a Continest hamarosan elkészülő székesfehérvári gyárában Jákov Hadas-Handelsman, a Zsidó Állam budapesti nagykövete. Az összecsukható konténereket fejlesztő magyar start-up cég termékei világviszonylatban is egyedülállóak.


Amint arról az izraeli nagykövetség Facebook-oldala és a Continest közösségi profilja is hírt adott, a napokban meglátogatta a cég épüő gyáregységét Jákov Hadas-Handelsman, Izrael magyarországi nagykövete. 

225372759_797642170936590_5684175292125612223_n.jpgFotó: Izrael Magyarországon/Facebook

A diplomata megtekintette a vállalkozás által kifejlesztett összecsukható konténereket, majd a már folyamatban lévő izraeli projektekről és a további együttműködési lehetőségekről tárgyalt a gyár vezetésével, Tegzes Dániellel, Kis-Márton Vidorral,  valamint Kirchkeszner Ágnessel. A székesfehérvári önkormányzatot Csanády László polgármesteri főtanácsadó képviselte. 

Az összecsukható konténereket fejlesztő magyar start-up cég innovatív megoldást kínál az ideiglenes infrastruktúrát igénylő helyzetekre. A hagyományos merevvázas konténerekhez képest a cég termékeivől egyszerre óval több konténer szállítható, így csökken a szállításból adódó károsanyag-kibocsátás és a logisztikai költség is.  Amint a szaksajtó megírta: a Continest-konténerek tervezési és gyártási folyamata 2017-ben kezdődött, maga a cég  2019-ben alakult meg, és 2020-ban több mint 820 millió forint árbevételt ért el.

(Címlapkép: Continest.com)

mazsihisz icon
Szeretnél értesülni új hírekről? Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig friss híreket kapjon!

Ezek is érdekelhetnek

Kommentek