Különleges zenei csemegék a Zsidó Kulturális Fesztiválon

2019. Augusztus 24. / 21:20


Különleges zenei csemegék a Zsidó Kulturális Fesztiválon

Szeptember elsején kezdődik a Zsidó Kulturális Fesztivál, amely különleges zenei programokkal és kivételes művészeti produkciókkal várja a közönséget Budapesten. A Dohány utcai zsinagógában vérbeli délszláv „söndörgésnek” ígérkezik Vujicsics Együttes, t a Söndörgő és a ViGaD zenekar koncertje, amelynek sztárvendége a magyar zenei élet legendás alakja: Tolcsvay László. 


vujicsics_1200_1000px_zskf19.jpg

Le ne maradjanak arról a műsorról, amely Sárosi Katalin táncdalénekesnő és Zsoldos Imre trombitaművész munkássága előtt tiszteleg! Hiszen az emlékesten föllép Bodrogi Gyula, Bódy Magdi, Csonka András, Király Viktor, Klein Judit, Szulák Andrea, Veres Mónika Nika,  Voight Ági, és olyan slágerek hangzanak majd el, mint az Il Silenzio és a Különös éjszaka volt… 

Élőben kell látni és hallani a hazai zenei élet egyik legsokoldalúbb előadóját, Illényi Katica hegedűművészt, aki Sárik Péter Trióval ad elő jazz, klasszikus és klezmer műveket, sőt a misztikus hangszeren, a thereminen is játszik majd.

illényi_1200_1000px_zskf19.jpg

Nem feledkeztünk el magyar operettrajongókról sem, akik a Swingoperett keretében Magyarország leglátványosabb operett-showját láthatják a Dohány utcai zsinagógában. 

operett_1200_1000px_zskf19.jpg

Fesztiválozzunk közösen, mert együtt lenni egyszerűen jó!

Részletes program és jegyvásárlás

mazsihisz icon
Szeretnél értesülni új hírekről? Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig friss híreket kapjon!

Ezek is érdekelhetnek