Adjunk 1 percet a magyar zsidóságnak!

2020. Május 18. / 14:35


Adjunk 1 percet a magyar zsidóságnak!

Kedves Barátaink!

Már csak két napunk van május 20-ig, hogy a megfizetett személyi jövedelemadónk 1+1 százalékáról rendelkezzünk egy civil szervezet és egyház javára. Ne feledjétek: a kimutatások szerint az adózók fele nem rendelkezik az adója 1-1 százalékáról, azaz nem él ezzel a jogával. Pedig az 1 százalékok értékválasztást, állampolgárok értékválasztását jelentik. 

Éljünk ezzel a szabadságunkkal!

Fogjunk össze, és ajánljuk fel a megfizetett adónk egyházaknak juttatható 1 százalékát a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetségének (Mazsihisz), a magyar zsidó közösségnek!

Minden egyes felajánlás számít!

A befolyt támogatásból ovisokat nevelünk, diákokat oktatunk, zsinagógákat és hitközségeket működtetünk, fontos intézményeket tartunk fenn, tudományos, kulturális és művészeti tevékenységet folytatunk, ápoljuk és továbbörökítjük a gazdag zsidó hagyományt.

Ez a munka elképzelhetetlen közösségi összefogás nélkül, ezért kell egy irányba tartani és a sok kicsiny 1 százalékból közösségépítő forrást teremteni.

Az 1 százalékról szóló nyilatkozat kitöltése csak egyetlen per. Ennyi idő alatt sokat tehetünk a magyar zsidóságért, a gyermekeinkért, vallásunkért és jövőnkért.

Május 20-ig már csak nagyon kevés egy percünk van! Használjuk ki, mert együtt erősek vagyunk, s így tehetjük a legtöbbet.

A Mazsihisznek felajánlott 1 százalék a magyar zsidóságot szolgálja! 
Kérjük, támogassák a Mazsihiszt, segítsék a magyar zsidóságot! 

Köszönjük a bizalmukat!
Technikai számunk: 0358!

A közösségért dolgozunk
Részletes tudnivalók / IDE KATTINTVA

mazsihisz icon
Szeretnél értesülni új hírekről? Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig friss híreket kapjon!

Ezek is érdekelhetnek

Kommentek