Már 2 és fél éves kortól várja a gyerekeket Budapest egyik legszuperebb óvodája

2020. Május 07. / 10:54


Már 2 és fél éves kortól várja a gyerekeket Budapest egyik legszuperebb óvodája

Május 11-től ügyeleti rendszerben, szeptember 1-én pedig ismét a megszokott rend szerint indul a következő nevelési év a Benjamin óvodában. A Budapesti Zsidó Hitközség (BZSH) fenntartásában működő intézmény három óvodai és bölcsődei csoporttal kezdi majd meg az évet.


A Budapesti Zsidó Hitközség által fenntartott intézmény Zugló kertvárosában közel 27 éve várja a Budapesten és környékén élő gyermekeket, zsidó és a zsidó vallás, kultúra iránt érdeklődő nem zsidó családokat, hogy megszínesítse napjaikat, és programjaival-játékaival erősítse a gyermekek egyéni képességeit.

A kiváló felszereltségű, modern épületben működő intézményünkben a nevelés, gyermekközpontú, az egyéni képességek és a harmonikus gyermeknevelés a fő célunk. 

Csoportjainkban a gyermekek létszáma 18-20-fő, 2 óvodapedagógus és egy dajka segíti őket az egész napos programokban.

Az alapellátáson túl a Benjamin Óvoda logopédiai ellátást, zenei képességfejlesztő foglalkozást, kézműves foglalkozást, mozgásfejlesztést, iskola előkészítő foglalkozást, héber nyelvoktatást, Talmud Tóra foglalkozást biztosít, de igény szerint önköltséges foglalkozásokat is ajánlanak, melyek angol nyelvoktatás, úszás/korcsolya, foci, karate, alapozó terápia.

A jelentkezés, beiratkozás idejét a jelenlegi helyzetre való tekintettel meghosszabbították, így az elkövetkezendő hetekben is várják a szülők leveleit a bovoda92@gmail.com e-mail címen, ahol le lehet egyeztetni egy személyes látogatást is, hiszen május 11-től ügyeleti jelleggel ismét megnyitja kapuit az óvoda a gyerekek előtt!

mazsihisz icon
Szeretnél értesülni új hírekről? Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig friss híreket kapjon!

Ezek is érdekelhetnek

Kommentek