Ez jó nekünk: egy remek alkalmazás hébertanuláshoz

2020. Február 19. / 13:56


Ez jó nekünk: egy remek alkalmazás hébertanuláshoz

Szerző: Kácsor Zsolt

A zsidó vonatkozású okostelefonos alkalmazásokat kínáló sorozatunkban ezúttal egy olyan appot ajánlunk, amely kezdő hébertanulók számára jelent segítséget. Igényes alkalmazás, amely ráadásul ingyenes – igaz, van olyan funkciója, amiért fizetni kell, bár szerencsére nem sokat. 


A Hebrew Flashcards nevű oktatási alkalmazás segítségével játékos formában gyakorolhatjuk a héber nyelvet. A szoftver többféle kvízjátékot tartalmaz, amelyben el kell találnunk az adott karakter nevét vagy jelentését. Lehetőség van a kiejtés meghallgatására is, de ezért a funkcióért már pénzt kérnek, igaz, nem sokat: a jelenlegi ár mindössze 1300 forint körül van. Figyelem, ennyi pénzért nem kapunk igényes nyelvkönyvet kiejtést segítő CD-melléklettel, szóval erősen ágálunk mellette, hogy töltsék le, és próbálják ki. 

Eddig több mint 100 ezren telepítették, és mintegy 800 vélemény alapján 4,6 pontot kapott a maximális 5-ből. Szerintünk megérdemelte. A szoftver működik tableten és okostelefonon is, a képi világa pedig olyan színvonalas, mint amit a fejlesztőtől megszokhattunk. 

A Never Settle nevű amerikai (Denver, Colorado) cégről van szó, amely számos alkalmazással van jelen a piacon. Ebben az appban is vannak linkek a cég által fejlesztett különböző szoftverekhez, azt javasoljuk, bízzanak meg benne, mert ez az alkalmazás nekünk bevált. Ha megtetszik önöknek, használják örömmel! Ide kattintva letölthetik.

Címlapkép: Pixabay.

(Köszönjük Kende-Vasa Irénnek a cikkhez nyújtott segítségét!)

A sorozat első  része. A sorozat második  része. A sorozat harmadik része. 

mazsihisz icon
Szeretnél értesülni új hírekről? Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig friss híreket kapjon!

Ezek is érdekelhetnek

Megemlékezések
Mai születésnapos:
Golda Meir – a „zsidók királynője”
Ünnepi gasztronómia
Ünnepi fogások pészachra Fűszeres Esztertől

Kommentek