Márciustól nálunk forgatják a Nürnberget Russel Crowe-val és Rami Malekkel

2024. Február 19. / 11:35


Márciustól nálunk forgatják a Nürnberget Russel Crowe-val és Rami Malekkel

Márciusban megkezdődik a Nürnberg című történelmi dráma forgatása Magyarországon, így hamarosan megérkezik Budapestre két világsztár: Russel Crowe és Rami Malek, akik a főszerepeket játsszák. A filmet James Vanderbilt írta és rendezi – adta hírül a Budapest Reporter. A két főszereplő már Budapesten van.

A készülő film kerettörténete a nürnbergi per és annak előkészítése. A történelmi drámában Rami Malek az amerikai hadsereg kötelékében dolgozó pszichiátert alakít, akinek az a feladata, hogy az őrizetbe vett náci vezetők kihallgatható állapotban legyenek a tárgyalásra. Russel Crowe a filmben Hermann Göring marsall szerepét kapta, aki még 1946. október 15-én öngyilkosságot követett el, hogy így meneküljön meg az ítélet, azaz a halálos bűneivel való szembesítés, szembenézés elől.

A film története Douglas M. Kelley pszichiáter sokáig rejtve maradt feljegyzésein alapszik. A Rami Malek által alakított Kelley pszichiáter igyekszik rájönni, hogy a háborús bűnök vádjával bíróság elé álló náciknak van-e olyan megkülönböztető lelki tulajdonsága, ami miatt pszichológiailag eltérnek a társadalom normális tagjaitól. Hamarosan rá kell jönnie, hogy a vádlottakkal folytatott beszélgetések során veszélyes terepre tévedt, ugyanis kezdi megérteni a nácikat, köztük Göring marsallt.  

Forrás: Budapest Reporter

mazsihisz icon
Szeretnél értesülni új hírekről? Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig friss híreket kapjon!

Ezek is érdekelhetnek