Mazsihisz 1%: Megszolgáljuk a bizalmukat!

2021. Március 20. / 15:32


Mazsihisz 1%: Megszolgáljuk a bizalmukat!

Kedves barátaink, támogatóink, tisztelt adófizető polgárok! Önöknek köszönhető, hogy az egyházaknak adható 1 százalékos adófelajánlások társadalmi méretű ügye a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége (Mazsihisz) számára igazi sikertörténetté vált!

Az elmúlt években folyamatosa emelkedett azoknak a száma, akik a magyar neológ zsidó felekezetet tüntették ki adójuk 1 százalékával és bizalmukkal: a Nemzeti Adó- és Vámhivatal adatai szerint a Mazsihisz tavaly 92,3 millió forintot kapott mintegy 12 ezer adózótól. Ez azt jelenti, hogy az elmúlt években mintegy 30 százalékkal nőtt azoknak az aránya, akik adójuk 1 százalékát a Mazsihisznek ajánlották föl! Nagyon köszönjük!

Koszonjuk_1.jpg

Köszönjük mindenki támogatását és bizalmát, aki Magyarország legnagyobb zsidó felekezetét tüntette bizalmával, egyúttal arra kérjük önöket, hogy az idei adóbevallásuk során is segítsék adójuk 1 százalékával a Szövetség közösségépítő munkáját!

Különösen fontos ez számunkra 2021-ben, hiszen a koronavírus-járvány következményei nem kímélték a neológ zsidó felekezetet sem. A járványhelyzetben bezárt zsinagógákkal és online közösségi együttléttel ugyan, de talpon kellett maradnunk, hogy szolgálatára legyünk a magyarországi zsidó közösségnek.

Az önök adója a továbbiakban is elengedhetetlenül szükséges ahhoz, hogy ovisokat neveljünk, diákokat oktassunk, zsinagógákat és hitközségeket vezessünk, tudományos, kulturális és művészeti tevékenységet folytassunk, egyszóval ápolhassuk és gazdagíthassuk a gazdag zsidó hagyományt!

Minden egyes felajánlás számít!
Megszolgáljuk a bizalmukat!

Technikai számunk: 0358

Hogyan rendelkezhet adója százalékáról:
Bővebb tájékoztatóért KATTINTSON IDE

mazsihisz icon
Szeretnél értesülni új hírekről? Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig friss híreket kapjon!

Ezek is érdekelhetnek

Kommentek