Kájic Gádol: Izgalmas zsidó nyár gyerekeknek és egész családoknak

2024. Július 10. / 09:50


Kájic Gádol: Izgalmas zsidó nyár gyerekeknek és egész családoknak

Az idei nyár más lesz, mint a többi: a Bét Sálom Zsinagóga és a Rumbi Tanház összefogásából ugyanis létrejött a Kájic Gádol, amely júliustól augusztus végéig izgalmas programsorozattal várja a családokat több helyszínen.

A Bét Sálom zsinagóga és a Rumbi Tanház összefogásának célja, hogy összehozzák a különböző közösségekből érkező családokat, és megfizethető áron biztosítanak a gyerekek számára biztonságos, a zsidó ismeretszerzés szempontjából tartalmas nyári programokat.  

Az első héten a Bét Sálom zsinagóga ad otthont a nyári napközinek, így a gyerekek szeretetteli, családi környezetben tölthetnek el öt napot. Péntek este szombatfogadással zárja a hetet.

rumbi-táborok-cikkbe.jpg

RÉSZLETEK

A Bét Sálom zsinagóga július 22-26 között 5-13 éves korig várja a gyerekeket. Ár: 50 ezer forint fejenként. Ha június 14-ig befizetik a részvételi díjat, akkor csak 40 ezer forint a tábor ára fejenként.

A Rumbi Tanház augusztus 5-9 között szervez programokat 5-13 éves korig. A részvételi díj itt is 50 ezer forint fejenként (június 14-ig szintén csak 40 ezret kell fizetni).

A Füredi Családi Táborba augusztus 16-21 között mehetnek egész családok, a részvételi díj családonként 140 ezer forint (két felnőtt, két gyermek). A tábor 1 éves kor alatti gyerekeknek ingyenes, 6 éves korig 25 ezer, 6 éves kor felett 35 ezer. Ha június 14-ig befizetik a részvételi díjat, akkor családonként csak 120 ezret kell fizetni!

Komplett csomag:

Bét Sálom + Rumbi Tanház + Füredi Családi Tábor: összesen 220 ezer forint (június 14-ig történő fizetés esetén 190 ezer forint).

Akiknek gondot okoznak az anyagiak, a Jaffe Zsidó Családsegítő Szolgálattól kérhet segítséget!

Jelentkezés: rumbikajic@mazsihisz.hu

mazsihisz icon
Szeretnél értesülni új hírekről? Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig friss híreket kapjon!

Ezek is érdekelhetnek