Jamie Lee Curtis a Dohány utcai zsinagógában

2021. Május 23. / 12:54


Jamie Lee Curtis a Dohány utcai zsinagógában

Szerző: Kácsor Zsolt

A magyar zsidó felmenőire oly büszke Jamie Lee Curtis világhírű hollywoodi színésznő népes kísérete társaságában látogatást tett ma a budapesti Dohány utcai zsinagógában. Tony Curtis lánya az Emanuel emlékfánál egyedül emlékezett a mártírokra. 

Az Eli Roth új filmjében Budapesten forgató Jamie Lee Curtis ma ellátogatott a Dohány utcai zsinagógába. A színésznő nem sokkal délelőtt 10 óra előtt érkezett, majd Frölich Róbert főrabbival, a Dohány utcai körzet rabbijával beszélgetett, miközben a többi, a zsinagógára szintén kíváncsi stábtagra várt.

c1 (1).JPG

Szerettünk volna pár szót váltani a művésznővel – annál is inkább, mert úgy két hete a Mazsihisz nevében hívtuk meg a Dohány utcai zsinagógába –, ám a látogatást az amerikai szervezők magánrendezvénynek minősítették. A látogatók mintegy negyven percet töltöttek bent a zsinagógában, majd az Emanuel emlékfánál megjelent Jamie Lee Curtis, és több mint tíz percig magányosan, egyedül emlékezett a mártírokra. Közben fotózott is (mint közismert, az elmúlt napokban több budapesti fotót megosztott egyik közösségi oldalán).

ema.JPG

Sőt, arra is volt gondja, hogy a földről felszedjen egy kis szemetet, s kidobja a konténerbe. Ilyen az, amikor egy világhírű ember egyszerűen: igen jó fej. 

szemetet.jpg(Fotó: Schwajda Gergő)

Thank you, Jamie!

mazsihisz icon
Szeretnél értesülni új hírekről? Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig friss híreket kapjon!

Ezek is érdekelhetnek

Zsidó világ
Utolsó találkozás Farkas Rózával
2021. Június 30. / 09:26

Utolsó találkozás Farkas Rózával

Kommentek