Így forgattuk az 1 %-os filmeket, avagy mi történt a kulisszák mögött? (videó)

2024. Május 15. / 14:20


Így forgattuk az 1 %-os filmeket, avagy mi történt a kulisszák mögött? (videó)

Évről évre, filmről filmre, egyről a kettőre… Ennek jegyében vágtunk össze önöknek egy videót azokból a kampányfilmekből, amiket az elmúlt évek 1 százalékos adófelajánlásai kapcsán forgattunk. Látni fogják, hogy nemcsak a kamerák előtt, de a háttérben is jó hangulat uralkodott. Nosztalgiázzanak velünk, s ne feledjék: május 21-ig rendelkezhetnek az adójuk 1 %-ról a Mazsihisz javára!

A személyi jövedelemadónkból az egyházaknak felajánlható 1 %-os adományok a Mazsihisz számára – önöknek köszönhetően – évről évre egyre nőttek, és ezért nem győzünk eléggé hálásak lenni!

Köszönetünket hadd fejezzük ki most egy videóval, amelyben azokat a pillanatokat láthatják, amelyek az elmúlt évek kampányfilmjeibe nem fértek bele. Mi nagyon jól szórakoztunk, miközben az alábbi videó nyersanyagait átnéztük, de közben sokszor eszünkbe jutott: az önök támogatása, bizalma és adománya nélkül ezek a filmek nem lettek volna évről évre és filmről filmre egyre színesebbek, jókedvűbbek és ötletesebbek.

Köszönjük az elmúlt éveket! Köszönjük, hogy támogattak minket! Kérjük, idén sem feledkezzenek meg a Mazsihiszről, hiszen május 21-ig még van idő rendelkezni az adónk 1 %-ról. Mazsihisz technikai szám: 0358!

_DSC0212.jpg

Megszolgáljuk a bizalmat!

Részletes a tudnivalók a bevallásról / IDE KATTINTVA

mazsihisz icon
Szeretnél értesülni új hírekről? Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig friss híreket kapjon!

Ezek is érdekelhetnek