Az izraeli nagykövet meglátogatta a Budapesten forgató Fauda stábját

2022. Március 31. / 10:25


Az izraeli nagykövet meglátogatta a Budapesten forgató Fauda stábját

Mint ismert, Budapesten forgatják a világszerte óriási sikert aratott Fauda izraeli sorozat negyedik évadát. A héten a stábbal találkozott Jákov Hadas-Handelsmann, Izrael állam budapesti nagykövete is, akinek a látogatásáról a nagykövetség Facebook-oldalán tettek közzé több fotót. 

A Fauda eddigi három évada hatalmas siker szerte a világon, s aligha járunk messze az igazságtól, ha megjósoljuk: a különleges izraeli egység újabb kalandjai is nagy sikert aratnak majd. Mivel a negyedik évad egyik cselekményszála Európában játszódik, az európai felvételeket Kijevben szerették volna felvenni, ám az orosz invázió miatt a stáb Budapestre költözött. 

277465689_337620875057999_4986840026386005702_n.jpgA nagykövet Doron Ben-David (középen) és Idan Amedi (balra) társaságában

A magyar fővárosban dolgozó stábot, s köztük a főszereplőt, Lior Riazt  (a címlapképen a nagykövet mellett) a héten meglátogatta Jákov Hadas-Handelsmann, Izrael budapesti nagykövete, aki a nagykövetség Facebook-oldalára feltöltött fotók tanúsága szerint nagyszerűen érezhette magát a színészek körében. 

mazsihisz icon
Szeretnél értesülni új hírekről? Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig friss híreket kapjon!

Ezek is érdekelhetnek

Kommentek