Mai RaDar: mitől sikeresek a rosszak?

2020. Július 01. / 09:00


Mai RaDar: mitől sikeresek a rosszak?

Radnóti Zoltán és Darvas István főrabbi szokásos szerdai tanításán a mai téma Isten állandósága és változása. Az online RaDar révén megtudhatjuk, hogy miért lehetnek sikeresek a gonoszok és miért szenvedhetnek a jámborok? Zoom, ma este hét óra!


Radnóti Zoltán  főrabbi, az újbudai zsinagóga vallási vezetője és Darvas István főrabbi, az OR-ZSE közösségének vezetője közös tanításának ötlete a karantén alatt született. Habár a kényszerű korlátozás véget ért, az online közösség: marad minden szerdán az interneten. 

Ma este 7 órától a két rabbi tanít 20-20 percet, a mai téma: Isten állandósága és változása. Darvas István főrabbi „Ami él, az változik, mert Isten naponta újítja meg a teremtés művét" címmel ad elő,  Radnóti Zoltán főrabbi pedig Isten egyik legnagyobb titkát feszegeti: „miért lehetnek sikeresek a gonoszok és miért szenvedhetnek a jámborok?". 

A tanítások után a résztvevők közös esti imát mondanak. A helyszín a szokásos ZOOM szoba, amely ide kattintva   elérhető. Meeting ID: 899 290 6955. Kapunyitás: 18 óra 45 perckor.

mazsihisz icon
Szeretnél értesülni új hírekről? Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig friss híreket kapjon!

Ezek is érdekelhetnek

Kommentek