A legősibb zsidó viccekkel jön a Talmud a Színpadon

2021. Február 26. / 08:39


A legősibb zsidó viccekkel jön a Talmud a Színpadon

A koronavírusjárvány miatt a Talmud a Színpadon ezúttal online programmal jelentkezik: a formáció a legősibb zsidó viccekről mutat be improvizációs színházi előadást február 28-án este 8 órától. A mesélő Fritz Zsuzsa, közreműködnek az Itt és Most Társulat, az Impróka, valamint a Momentán Társulat színészei. Angol nyelvű előadás!


 A Talmud a színpadon című produkció-sorozat a Talmud nem csak nőknek elnevezésű kezdeményezés alapítója, Lemberger-Lakos Borcsa  ötlete nyomán született. A formáció célja, hogy modern improvizatív színpadi eszközök segítségével világítson bele az ősi zsidó bölcsesség erkölcsi-, vallási- és jogi tárházába, a Talmudba.

bor.jpgLemberger-Lakos Borcsa (Fotó: Leo Pinter)

A formáció a vírishelyzet miatt kivételesen online jelentkezik, méghozzá angol nyelvű produkcióval, amelynek címe: A legősibb zsidó viccek: Talmud a Színpadon. A történetmesélő Fritz Zsuzsa (Zsidó Tudásközpont, Bálint Ház) lesz, közreműködnek az  Itt és Most Társulat, az Impróka, valamint a Momentán Társulat színészei.

A február 28-án, vasárnap este 8 órakor kezdődő adáshoz ide kattintva lehet csatlakozni, az esemény Facebook-oldala pedig ezen a linken található. Az előadás hossza 65 perc.

mazsihisz icon
Szeretnél értesülni új hírekről? Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig friss híreket kapjon!

Ezek is érdekelhetnek

Kommentek