Egy scheiberes diák, Ivanics Bence hatalmas sikere Izraelben

2022. Május 06. / 08:11


Egy scheiberes diák, Ivanics Bence hatalmas sikere Izraelben

Az Izrael függetlenségi napján, május 5-én Jeruzsálemben megrendezett Nemzetközi Bibliaversenyen (Chidon HaTanach) a 12 győztes között végzett Ivanics Bence, a BZSH fenntartásában működő Scheiber Sándor Gimnázium és Általános Iskola 7/a osztályos tanulója. Szívből gratulálunk!

Az izraeli oktatási minisztérium a Jewish Agency-vel közösen rendezte meg a Nemzetközi Bibliaversenyt (Chidon HaTanach) tegnap Jeruzsálemben a diaszpórában élő zsidóság számára.

A megmérettetést minden országban helyi fordulók előzték meg. A közelmúltban lezajlott magyarországi fordulóban a BZSH által fenntartott Scheiber Sándor Gimnázium és Általános Iskola ismét kiemelkedő eredményt ért el, így a jeruzsálemi versenyen Magyarországot Kádár Amir Baruch (9/b) és Ivanics Bence (7/a) képviselték, a diákokat Balogh István, Kovács Bernadett és dr. Tóth Andrea judaisztika tanárok készítették fel.

A tegnap lezajlott izraeli döntőben Ivanics Bence a 12 győztes között végzett, ami hatalmas siker mind a diák, mind a Scheiber-iskola, mind az őt felkészítő pedagógusok számára. 

Gratulálunk és további sikereket kívánunk!

mazsihisz icon
Szeretnél értesülni új hírekről? Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig friss híreket kapjon!

Ezek is érdekelhetnek

Izrael védelmében
Észak-Izrael jelentős Hezbollah-támadások alatt
Kultúra
Vagon Naplók – emlékezés Mohácsi Jenőre