Már készül a Mazsihisz zsinagógai naptára, lehet hirdetni benne!

2020. Június 03. / 14:41


Már készül a Mazsihisz zsinagógai naptára, lehet hirdetni benne!

A Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége (MAZSIHISZ) által kiadott 2020-2021-es évi zsinagógai naptár (luach) – az elmúlt esztendőkhöz hasonlóan – igényes és elegáns naptár lesz mind kinézetben, mind belső tartalomban.

A 17x10 centiméteres méretű, fektetett formájú, diszkrét kinézetű és keményfedelű, határidőnaplóba 16 hónapon keresztül, azaz 2020. szeptemberétől 2022. januárjáig lehet bevezetni a programjainkat, megbeszéléseinket, óránkénti lebontásban.

A Luach részletesen (a naptári funkciónak megfelelően) leírja a zsidó ünnepeket, eseményeket, és tematikus szerkesztésben (rövid leírással és elérhetőséggel) ad részletes információkat a magyar zsidó intézményekről.

A naptár 1500 példányban készül és kapható lesz minden zsidó kegytárgyakat árusító helyen, illetve online is könnyen megrendelhető lesz.

A kiadványban lehetőséget biztosítunk bármely dátumhoz egy emléknapot (pl. járcájtot) helyezni, s igény szerint lehetőség lesz külön lapon is emléket állítani szeretteinknek.

Állunk a cégek rendelkezésére hirdetési helyekkel, s akár termékhirdetések megjelentetését is vállaljuk (természetesen csak a Luach szellemiségének megfelelő hirdetéseket tudjuk befogadni).

Kérjük, hogy a luach@bzsh.hu email címen jelezzék érdeklődésüket, igényeiket! Az érdeklődőknek további részletekkel szolgálunk.

mazsihisz icon
Szeretnél értesülni új hírekről? Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig friss híreket kapjon!

Ezek is érdekelhetnek

Kommentek