Koronavírus: Segíts embertársaidnak, jelentkezz önkéntesnek

2020. Március 20. / 13:15


Koronavírus: Segíts embertársaidnak, jelentkezz önkéntesnek

Ha nem most, mikor? – kérdezi az egyik legnagyobb és legszeretetreméltóbb zsidó bölcs, Hillél rabbi. Életünk minden pillanata kivételes pillanat lehet, bármikor önmagunk föle nőhetünk, mindegyikünkben ott van Valaki, akit nem is ismerünk mi magunk sem.
Ha most nem, mikor? Most aktuális igazán a kérdés. Számítunk Rátok és Ti is számíthattok ránk. Elszigetelten is összetartozunk, most jobban, mint valaha. Ha nem most, mikor. Csináljuk együtt, csatlakozzatok. Köszönjük!

Kedves leendő önkéntesünk! 

A mostani kritikus helyzetben nagy szükség van a közösség összetartó erejére, ezért a Mazsihisz és a BZSH nagy szeretettel várja önkéntesek jelentkezését, hogy ezekben a nehéz időkben segíteni tudjuk budapesti rászoruló hittestvéreinket.

Bárki jelentkezését várjuk.

Azokét is, akik autóval, vagy biciklivel, esetleg motorral rendelkeznek, vagy gyalogosan vállalják a segítség nyújtást. A Kosher Deli Étteremből is vállaljuk meleg ebéd és kóser (pészachi) élelmiszerek és termékek kiszállítását, mindezekben kérjük az önkéntesek segítségét.

Jelen kérdőív kitöltésével Ön hozzájárul, hogy adatait a lent meghatározott időszakban kezeljük, valamint elfogadja és követi a MAZSIHISZ önkénteseire is vonatkozó Szervezeti és Működési Szabályzatát.

mazsihisz icon
Szeretnél értesülni új hírekről? Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig friss híreket kapjon!

Ezek is érdekelhetnek

Megemlékezések
Róna József szobrászművész halálának évfordulójára
Zsidó világ
„Hagyni élni és hagyni dolgozni a másikat"

Kommentek