Zsidó séfek, zsidó ételek: jön a Nagy Zsidó Kajafeszt

2020. Május 15. / 12:04


Zsidó séfek, zsidó ételek: jön a Nagy Zsidó Kajafeszt

Három híres zsidó szakács részvételével rendezik meg a Nagy Zsidó Kajafeszt (Great Big Jewish Food Fest) elnevezésű online rendezvényt több szervezet, többek között a Jewish Food Society, a Mazon és az American Sephardi Federation támogatásával.

Reménykednek benne, hogy a bezártság alatt jobban megtanulnak sütni-főzni? Ha igen, akkor önöknek találták ki a Great Big Jewish Food Fest (Nagy Zsidó Kajafeszt) elnevezésű online rendezvényt, amelynek első szériája május 19-től május 28-ig lesz követhető az interneten.

Az online fesztiválon olyan híres zsidó szakácsoktól leshetünk el kulináris trükköket, mint Michael Solomonov (címlapképünkön), Joan Nathan vagy Michael Twitty. A részvétel ingyenes és meglehetősen hasznos: például a sábeszi vacsorák rejtelmeibe nem más vezet be, mint Shannon Sarna, több sikerkönyv szerzője.

„Senki sem akart kimaradni a dologból, mindenki azonnal azt válaszolta: igen, benne akarok lenni!” – fogalmazott Jeffrey Yoskowitz, a Nagy Zsidó Kajafeszt egyik szervezője. A rendezvényt többek között t a Jewish Food Society, a Mazon és az American Sephardi Federation is támogatja. 

A Jewish Telegraphic Agency írása alapján

mazsihisz icon
Szeretnél értesülni új hírekről? Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig friss híreket kapjon!

Ezek is érdekelhetnek

Kommentek