Mégis lesz napközis gyerektábor: 110 % FUN!

2020. Június 24. / 09:04


Mégis lesz napközis gyerektábor: 110 % FUN!

Az ott alvós szarvasi táborra jövő nyárig még várni kell, addig is a Szarvasi Nemzetközi Zsidó Ifjúsági Tábor és partnerei (JCC Budapest – Bálint Ház, MAZS Alapítvány, Manóra Egyesület, BBYO és a Hanoar Hatzioni) idén napközis táborokat szerveznek Budapesten.


A kétszer egyhetes, hétfőtől vasárnapig tartó bejárós táborokban a nyári hangulat legtöbb elemével találkozhatnak a táborozók. A szervezők felidézik a klasszikus  programokat és ellátogatnak a gyerekekkel a szünidőben szinte kötelező budapesti helyszínekre is, így a fővárosban is megközelíthető a 110% kikapcsolódás!

Az első hét július 20-tól 26-ig, a második pedig augusztus 3-tól 9-ig fog tartani, azaz hétfőtől vasárnapig, minden nap reggeltől késő délutánig. A kisebb és nagyobb csoportos foglalkozásokat a madrichok fogják tartani vagy koordinálni.

A fejenként 35 ezer forintba kerülő tábort elsősorban 7 és 13 éves kor között (azaz Negev vagy Galil korcsoportosoknak) ajánlják, de idősebb táborozóktól sem zárkóznak el, igaz, a helyek száma korlátozott.

További részleteketért kattintsanak ide.

(Címlapkép: Michal Jarmoluk/Pixabay)

mazsihisz icon
Szeretnél értesülni új hírekről? Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig friss híreket kapjon!

Ezek is érdekelhetnek

Kommentek