Elbúcsúztatták a tanévet a rabbiképző zsidó egyetemen

2019. Június 28. / 13:12


Elbúcsúztatták a tanévet a rabbiképző zsidó egyetemen

Szerző: Kácsor Zsolt

A budapesti Országos Rabbiképző – Zsidó Egyetemen (OR-ZSE) ma tartották a tanévzáró ünnepséget, amelyen Vajda Károly rektor köszönte meg az oktatók és hallgatók munkáját.


Az OR-ZSE dísztermében rendezték meg ma délelőtt az intézmény 2018-19-es tanévének záró ünnepségét, amelyen Vajda Károly professzor, az egyetem rektora mondott ünnepi beszédet. A rektor köszönetet mondott az oktatók és hallgatók éves munkájáért, és vázolta azokat a lépéseket, amelyeket az egyetem fejlesztésének érdekében munkatársaival együtt közösen tettek.

IMG_20190628_102521.jpgLichtmann Tamás átveszi a professor emeritusi címet

Beszéde után professor emeritusi címet adott az idén hetvenedik születésnapját ünneplő Lichtmann Tamás tanszékvezető egyetemi tanárnak, a doktori iskola vezetőjének. Mint Vajda Károly a professzor méltatása során elmondta: egy emlékkötet átadásával is készültek, ám a technika ördöge közbeavatkozott, így a Lichtmann Tamás tiszteletére írott tanulmányokat csak később tudja átadni, ám annál nagyobb örömmel. 

A tanévzárón átvették igazolásaikat és okleveleiket azok a hallgatók, akik az idei tanév végén sikeres záróvizsgát tettek, majd a diákok – az intézmény hagyományai szerint – ünnepi beszéd megtartásával búcsúztak el az intézménytől.

mazsihisz icon
Szeretnél értesülni új hírekről? Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig friss híreket kapjon!

Ezek is érdekelhetnek