Idén is lesz Mazsihisz-naptár az új évre, lehet hirdetni benne!

2019. Május 27. / 16:04


Idén is lesz Mazsihisz-naptár az új évre, lehet hirdetni benne!

A Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége (Mazsihisz) a megszokott naptári és információs tartalommal jelenteti meg zsidó naptárát a 2019-2020-as évre. Ezúton hívjuk fel figyelmüket a Luah hirdetési lehetőségeire.


A kemény fedelű,  20 centiméter magas, 10 centiméter széles zsidó naptár (Luah)  álló formában, dekoratív kiadásban jelenik meg. A kiadvány – az eddigiekhez hasonlóan – többfunkciós lesz: a határidőnaplójában 14 hónapon keresztül, azaz 2019. szeptemberétől 2020. novemberéig óránkénti lebontásban lehet bevezetni programjainkat. A Luah részletesen (a naptári funkciónak megfelelően) leírja a zsidó ünnepeket, eseményeket, és tematikus szerkesztésben (rövid leírással és elérhetőséggel) ad hasznos információkat a zsidó intézményekről.

naptar-luach.jpg

A naptár 1000 példányban jelenik meg, kapható lesz minden zsidó kegytárgyakat árusító helyen, de meg lehet majd rendelni az interneten is. 

A kiadványban lehetőséget biztosítunk bármely dátumhoz egy emléknapot (pl. járcájtot) helyezni, s igény szerint lehetőség lesz külön lapon is emléket állítani szeretteinknek. Állunk a cégek rendelkezésére hirdetési helyekkel, s akár termékhirdetések megjelentetését is vállaljuk (természetesen csak a Luah szellemiségének megfelelő hirdetéseket tudjuk befogadni).

Kérjük, hogy a kommunikácio@mazsihisz.hu email címen jelezzék érdeklődésüket, igényeiket! Az érdeklődőknek további részletekkel szolgálunk. 

mazsihisz icon
Szeretnél értesülni új hírekről? Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig friss híreket kapjon!

Ezek is érdekelhetnek

Közélet
Így tegyük pokollá a neonácik életét!
Közélet
Megjelent a Pesti Sólet legújabb száma
2019. Június 05. / 12:00

Megjelent a Pesti Sólet legújabb száma

Közélet
Összegyűjtik a holokauszt képeit
2019. Június 24. / 17:32

Összegyűjtik a holokauszt képeit

Kommentek