Idén is lesz Mazsihisz-naptár az új évre, lehet hirdetni benne!

2019. Május 27. / 16:04


Idén is lesz Mazsihisz-naptár az új évre, lehet hirdetni benne!

A Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége (Mazsihisz) a megszokott naptári és információs tartalommal jelenteti meg zsidó naptárát a 2019-2020-as évre. Ezúton hívjuk fel figyelmüket a Luah hirdetési lehetőségeire.


A kemény fedelű,  20 centiméter magas, 10 centiméter széles zsidó naptár (Luah)  álló formában, dekoratív kiadásban jelenik meg. A kiadvány – az eddigiekhez hasonlóan – többfunkciós lesz: a határidőnaplójában 14 hónapon keresztül, azaz 2019. szeptemberétől 2020. novemberéig óránkénti lebontásban lehet bevezetni programjainkat. A Luah részletesen (a naptári funkciónak megfelelően) leírja a zsidó ünnepeket, eseményeket, és tematikus szerkesztésben (rövid leírással és elérhetőséggel) ad hasznos információkat a zsidó intézményekről.

naptar-luach.jpg

A naptár 1000 példányban jelenik meg, kapható lesz minden zsidó kegytárgyakat árusító helyen, de meg lehet majd rendelni az interneten is. 

A kiadványban lehetőséget biztosítunk bármely dátumhoz egy emléknapot (pl. járcájtot) helyezni, s igény szerint lehetőség lesz külön lapon is emléket állítani szeretteinknek. Állunk a cégek rendelkezésére hirdetési helyekkel, s akár termékhirdetések megjelentetését is vállaljuk (természetesen csak a Luah szellemiségének megfelelő hirdetéseket tudjuk befogadni).

Kérjük, hogy a kommunikácio@mazsihisz.hu email címen jelezzék érdeklődésüket, igényeiket! Az érdeklődőknek további részletekkel szolgálunk. 

mazsihisz icon
Szeretnél értesülni új hírekről? Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig friss híreket kapjon!

Ezek is érdekelhetnek

Kommentek