Malek Andi Soulistic: Shalom Jeruzsálem – neked énekelünk a Zsidó Kulturális Fesztiválon

2022. Augusztus 02. / 11:38


Malek Andi Soulistic: Shalom Jeruzsálem – neked énekelünk a Zsidó Kulturális Fesztiválon

Malek Andrea énekesnő-színésznő és Jáger Bandi zongoraművész a Zsidó Kulturális Fesztivál visszatérő vendégeként ismét színpadra lép nálunk, s nagyon hálásak vagyunk érte, hogy új műsorukat kifejezetten erre a zsidó fesztiválra hangszerelve állították össze.

09_05_Rumbach_Malek_post.jpg

A 2022. szeptember 5-én, vasárnap este 7 órakor a Rumbach Sebestyén utcai zsinagógában hallható koncert első részében jiddis és klezmer motívumokra épülő, vérpezsdítő ritmusú dalokat adnak elő, míg a műsor második felében Malek Andi a szívének legkedvesebb magyar szerzők – többek között Fényes Szabolcs és Gábor S. Pál – dalait énekli. 

Olyan slágereket is hallhatunk majd tőle, mint a Félteni kell, a Hosszú, forró nyár, vagy a Himnusz a nyárhoz. Természetesen nem maradhat ki a repertoárból Seress Rezső Szomorú vasárnapja sem, s felcsendül majd a Jiddishe Mame és a Bei mir bistu shein is. 

Az est során Jáger Banditól különleges hangszerelésben szólal meg két gyönyörű zsidó mű: az Ose shalom és a Jerushalajim shel zahav.

A zenekar tagjai: Malek Andrea – ének; Jáger Bandi – zongora; Balog Roland – gitár; Hárs Viktor – nagybőgő; Lakatos Peczek András – dob. 

JEGYÁR: 4900 Ft.
JEGYVÁSÁRLÁS IDE KATTINTVA

*Az időpont változtatás jogát fenntartjuk!
* Az előadás az időpontjában hatályban lévő kormányrendeletek, járványügyi szabályok betartásával látogatható.

mazsihisz icon
Szeretnél értesülni új hírekről? Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig friss híreket kapjon!

Ezek is érdekelhetnek