Végre: Al Pacino nácivadász nagypapa lesz

2019. November 20. / 09:15


Végre: Al Pacino nácivadász nagypapa lesz

Olyan nácivadász nagypapa, amilyenre mindig is vágytál. A nagy színésznek nem fog gondot okozni a zsidó büntetőfőnök eljátszása, volt ő már Shylock A velencei kalmár című filmben, továbbá a Volt egyszer egy Hollywoodban játszott nemrég Leonardo DiCapriot őszinteségével kétségbeejtő filmproducert, nem ma jött le a jiddiskeitről.


New Yorkban felüti a fejét a nácizmus, beszivárognak, beépülnek a város életébe a nácik és gyilkolni kezdenek, megölnek egy holokauszttúlélő asszonyt. De aktivizáják magukat a nácivadászok is a jövőre bemutatandó tévésorozatban, élükön Al Pacino, aki látott már egyet és mást a vásznon New York alvilágából, úgyhogy szegény náciknak nem jósolunk nagy jövőt. 

A nagy színésznek nem fog gondot okozni a zsidó büntetőfőnök eljátszása, volt ő már Shylock A velencei kalmár című filmben, továbbá a Volt egyszer egy Hollywoodban játszott nemrég Leonardo DiCapriot őszinteségével kétségbeejtő filmproducert, nem ma jött le a jiddiskeitről, illetve nem ma ment rá fel. 

A Forward szemleírója szerint olyan nácivadász zsidó nagyapává lesz, amilyenről mindig is álmodoztunk. Meyer Offerman néven fogunk találkozni vele. Majdnem olyan jól hangzik, mint a Tony Montana. Al Pacino zsidó vonatkozású élettörténetéhez tartozik, hogy egy darabig a híres Commentary nevű folyóiratnál dolgozott, amely különösen aktív és érdeklődő zsidó ügyekben, az amerikai zsidóság egyik legfontosabb intellektuális fóruma, itt volt alkalma Susan Sontaggal is találkozni. 

Forrás: Forward.com

mazsihisz icon
Szeretnél értesülni új hírekről? Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig friss híreket kapjon!

Ezek is érdekelhetnek

Kommentek