Agresszív arab utas az EL AL Airlines Prága–Tel-Aviv járatán

2024. Február 09. / 10:47


Agresszív arab utas az EL AL Airlines Prága–Tel-Aviv járatán

– Az EL AL Prágából Tel-Avivba tartó járata Görögországban kényszerleszállást hajtott végre, miután egy arab utasuk agresszívan viselkedett a gép fedélzetén. Az incidens után az izraeli légitársaság terrorveszélyre figyelmeztette pilótáit – írja az Index.hu a Budflyer FB-oldalra hivatkozva. Az elkövetőt már bilincsben vitték el a helyszínről.

Megszakította útját a Tel-Avivba tartó LY2522-es prágai repülőjárat tegnap éjjel, miután egy agresszív arab utas be akart jutni a gép pilótafülkéjébe – írta a Budflyer. Információjuk szerint az EL AL izraeli nemzeti légitársaság járata Görögországban kényszerült leszállásra az incidens miatt.

426464220_884663913663925_1800300130974896139_n.jpgIllusztráció: Budfyer

A The Jerusalem Post szerint az utast a szaloniki rendőrség segítségével leszállították a gépről,  és bilincsben szállították el a helyszínről. A hatóságok vizsgálatot indítottak az eset körülményeinek kivizsgálására.

Az EL Al közleményében azt olvasni, hogy komolyan veszik az incidenst, és figyelmeztetést adtak ki pilótáiknak terrorfenyegetettség miatt. „Az El Al zéró toleranciát alkalmaz az erőszakkal szemben, és továbbra is gondoskodunk utasaink biztonságáról” – írta a légitársaság.

Forrás:Index

mazsihisz icon
Szeretnél értesülni új hírekről? Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig friss híreket kapjon!

Ezek is érdekelhetnek