Zsidó séfek, zsidó ételek: jön a Nagy Zsidó Kajafeszt

2020. Május 15. / 12:04


Zsidó séfek, zsidó ételek: jön a Nagy Zsidó Kajafeszt

Három híres zsidó szakács részvételével rendezik meg a Nagy Zsidó Kajafeszt (Great Big Jewish Food Fest) elnevezésű online rendezvényt több szervezet, többek között a Jewish Food Society, a Mazon és az American Sephardi Federation támogatásával.

Reménykednek benne, hogy a bezártság alatt jobban megtanulnak sütni-főzni? Ha igen, akkor önöknek találták ki a Great Big Jewish Food Fest (Nagy Zsidó Kajafeszt) elnevezésű online rendezvényt, amelynek első szériája május 19-től május 28-ig lesz követhető az interneten.

Az online fesztiválon olyan híres zsidó szakácsoktól leshetünk el kulináris trükköket, mint Michael Solomonov (címlapképünkön), Joan Nathan vagy Michael Twitty. A részvétel ingyenes és meglehetősen hasznos: például a sábeszi vacsorák rejtelmeibe nem más vezet be, mint Shannon Sarna, több sikerkönyv szerzője.

„Senki sem akart kimaradni a dologból, mindenki azonnal azt válaszolta: igen, benne akarok lenni!” – fogalmazott Jeffrey Yoskowitz, a Nagy Zsidó Kajafeszt egyik szervezője. A rendezvényt többek között t a Jewish Food Society, a Mazon és az American Sephardi Federation is támogatja. 

A Jewish Telegraphic Agency írása alapján

mazsihisz icon
Szeretnél értesülni új hírekről? Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig friss híreket kapjon!

Ezek is érdekelhetnek

Zsidó világ
Karácsonyfa egy zsidó házban
2020. December 24. / 11:22

Karácsonyfa egy zsidó házban

Megemlékezések
Róna József szobrászművész halálának évfordulójára

Kommentek