Címkék

Szeretetkórház

Élet + forma / 2023. Március 17. / 14:00

Mazsihisz-BZSH közösségi kártya: hol és mire használhatom fel?

A Mazsihisz-BZSH különböző kedvezményekre jogosító közösségi kártyát vezet be a magyar zsidó közösség számára annak érdekében, hogy ezzel is segítse közösségünk tagjait a mindennapokban, s kifejezze megbecsülését mindenki iránt, aki valamilyen formában kötődik a zsidósághoz és a Szövetségünkhöz. A kártya igénylésének részleteiről az adott zsinagógakörzetek vezetésénél, azaz a rabbiknál és a körzeti elnököknél érdeklődjenek!

Mazsihisz hírek / 2023. Március 04. / 23:08

Gyógyszertári szakasszisztens munkatársat keres a Mazsihisz Szeretetkórház

A Mazsihisz Szeretetkórház Intézeti Gyógyszertárába részmunkaidős (napi 4 óra) szakasszisztens munkatársat keresünk. Bérezés az egészségügyi szakdolgozói bértábla szerint. Önéletrajzot tartalmazó jelentkezésüket a gyogyszertar@szeretetkorhaz.hu email címen várjuk.

Mazsihisz hírek / 2023. Február 15. / 10:16

Fontos: Kedvezmények közösségünk tagjainak a Szeretetkórházban

Elindult a járóbeteg szakellátás a Mazsihisz fenntartásában működő budapesti Szeretetkórházban, ahol beutaló nélkül lehet igénybe venni a szemészet, nőgyógyászat és urológia szolgáltatásait, míg további hat járóbeteg szakellátásra a Szeretetkórházba címzett háziorvosi beutalóval lehet jelentkezni. A fizetős rendeléseken a zsinagógai körzetek tagjai 20 százalék kedvezményt kapnak egy közösségi kártya birtokában.

Mazsihisz hírek / 2023. Január 16. / 11:23

Ambuláns fizioterápiás szolgáltatás indult a Mazsihisz Szeretetkórház Egészségközpontjában

Idén januárban elindult az ambuláns fizioterápiás szolgáltatás a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége (Mazsihisz) Egészségközpont megújult fizioterápiás egységében. A Mazsihisz Egészségközpont modern rehabilitációs berendezéseivel változatos kezelési módszereket tudunk alkalmazni, egyénre szabottan. Szeretettel várjuk a gyógyulni várókat.

Mazsihisz hírek / 2023. Január 05. / 10:43

Mazsihisz Szeretetkórház: A látogatási tilalom megszűnt, megnyit a zsinagóga is

A koronavírus által sújtott járványhelyzetben látogatási tilalom volt érvényben a Mazsihisz fenntartásában működő budapesti Szeretetkórházban. Az intézményben a napokban bejelentették, hogy megszűnik a látogatási tilalom, ma pedig a kórház Facebook-oldalán közzétették azt is, hogy holnaptól az intézmény zsinagógájában újraindul a hitélet, újra lesz szombatfogadás.

Mazsihisz hírek / 2022. November 28. / 11:28

A tervek szerint halad a Szeretetkórház átalakításának IV. üteme

Mint arról korábban beszámoltunk: szeptember 15-én átadták a Mazsihisz Szeretetkórházának felújított épületszárnyát. A munka azoban szinte azonnal folytatódott tovább: szeptember 19-én elkezdődött a létesítmény átalakításának IV. üteme, a munkálatok várhatóan 2024 tavaszán fejeződnek be, addigra teljesen megújul a 240 ágyas kórház. A Szeretetkórház Facebook-oldala ma arról adott hírt: a kivitelezés az előre meghatározott tervek szerint halad.

Mazsihisz hírek / 2022. November 22. / 11:18

Kulka János színművész festményei a Mazsihisz Szeretetkórházában

Az országszerte ismert és szeretett Kulka János Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész a színészi hivatása mellett képzőművészettel is foglalkozik. Festményeiből a Mazsihisz Szeretetkórházának ajándékozott egy válogatást, a becses képek a betegfolyosók, irodák és egyéb egységek falait díszítik – számol be róla az intézmény Facebook-oldala.

Mazsihisz hírek / 2022. Szeptember 15. / 10:56

Átadták a Mazsihisz Szeretetkórház felújított épületszárnyát

Ünnepélyes keretek között átadták tegnap a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége (Mazsihisz) fenntartásában működő Szeretetkórház Reichmann-szárnyát, amelynek felújítása az intézmény rekonstrukciójának III. ütemeként valósult meg. Ebben az épületrészben kap helyet az I. Belgyógyászati Osztály.

Mazsihisz hírek / 2022. Szeptember 05. / 10:42

Kiválóan felszerelt mentőautóval gazdagodott a Mazsihisz Szeretetkórháza

A Mazsihisz Szeretetkórháza betegszállításra és rendezvénybiztosításra is alkalmas, a legmagasabb szintű egészségügyi felszereltséggel rendelkező esetkocsival gyarapodott, amely már megkapta a működési engedélyt, és az elmúlt napokban szolgálatba is állították – derül ki a Szeretetkórház hivatalos Facebook-oldalán megjelent bejegyzésből.

Mazsihisz hírek / 2022. Április 13. / 12:16

Mentőgépkocsit vásárolt adományokból a Szeretetkórház

A Mazsihisz fenntartásában működő budapesti Szeretetkórház az intézmény hivatalos Facebook-oldalán köszönte meg az adakozóknak, hogy adományaikból sikerült egy mentőgépkocsit vásárolni. „Örüljenek velünk a sikernek!"

Mazsihisz hírek / 2022. Április 01. / 08:22

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma elfogadta a Szeretetkórház beszámolóját

A Mazsihisz fenntartásában működő budapesti Szeretetkórház a hivatalos Facebook-oldalán közölte, hogy az Emberi Erőforrások Minisztériuma (EMMI) elfogadta az intézmény beszámolóját és elszámolását a kórházban zajló beruházás első ütemének 2,5 milliárd forintos szakaszáról. Kásler Miklós, az EMMI vezetője korábban példaértékűnek nevezte a Szeretetkórházban megvalósuló fejlesztést.

Közélet / 2022. Január 24. / 11:30

Korszerű mentőautóra gyűjt a Mazsihisz Szeretetkórház – segítsünk!

Eljött az ideje a jelenlegi betegszállító autónk cseréjének! Jelenleg a képeken látható gépkocsival igyekszünk ellátni feladatainkat, ami 25 éves. Ahogy a képeken is látszik, a jelenlegi gépkocsi semmilyen szempontból nem felel meg a mai elvárásoknak.