Hozzávalók

  • 1 liba combjai, valamint a hátulja
  • 4-5 gerezd fokhagyma
  • 1 kis tenyérnyi Iibahasháj
  • ízlész szerint só és bors
  • 5-6 evőkanál libazsír
  • 1 kávéskanál rózsapaprika
  • 1 nagyobb fej vöröshagyma
  • 2 pohár víz

Elkészítés

  1. A kikóserozás után a libacombokat a vastag húsnál bevagdossuk - a püspökfalaton is a vágásokba zúzott fokhagymát teszünk, sózzuk, borsozzuk, valamint egy-egy szeletke hájat is teszünk közéjük. Utána az egészet belehengergetjük rózsapaprikába, libazsírral kikent lábosba helyezzük, melynek az aljára szálasra vágott vöröshagymát tettünk, és vizet öntünk rá. Állandó locsolás mellett lassan pároljuk meg.