Narancsliget a Jaffés Családok Meghitt Ünnepéért – adománygyűjtő aukció

2020. December 16. / 12:52


Narancsliget a Jaffés Családok Meghitt Ünnepéért – adománygyűjtő aukció

A MAZS Alapítvány Jaffe Családsegítője három szociális munkás szakemberrel segíti a rászoruló magyar zsidó gyermekeket és családjaikat. A hagyományos családgondozáson túl nagyságrendileg 150 családnak segítenek különböző módokon, pl. rezsitámogatással, programokkal a lelki egészség megtartásáért és közösségi programok támogatásával is, legyen ez rendezvényeken való részvétel vagy táborozás. Az adománygyűjtés 2020. december 10. és 18. között tart.  

Különlegesen nehéz helyzetekben a Jaffe krízis segélyt is nyújt, hogy támaszai lehessen a zsidó gyermekes családoknak.

Az ünnep alkalmával a Narancsliget Adományközpont aukcióra bocsájtja néhány értékes tárgyát. Cserébe támogatást kérnek a Jaffe Családsegítő számára. Weboldalunkon látható néhány különleges Herendi és Hollóházi porcelán. Ezeket a tárgyakat lehet majd pénzadománnyal kiváltani – amely összegek teljes egészében a rászoruló zsidó családok gyermekeit fogják segíteni.

A tárgyakat adománygyűjtő zárt aukció keretén belül lehet kiváltani. Minden felkínált tárgynak kikiáltási értéke van.

Licitálni csak regisztrált és bejelentkezett látogatók tudnak. A regisztrációhoz mindössze egy e-mail cím és egy tetszőleges jelszó szükséges.

A terméket a legnagyobb értékű támogatást ajánló licitáló viheti el. A legtöbbet ajánló licitálót emailben fogjuk értesíteni. Az e-mail tartalmazni fogja a lehetséges fizetési módokat. Licitálóinkat arra kérjük, hogy a kiértesítő email kézhezvételét követően a licit összegének kiegyenlítéséről lehetőség szerint 48 órán belül szíveskedjék intézkedni. Amennyiben ez nem teljesül, a második legnagyobb licit értéket ajánló személyt 48 óra elteltével fogjuk értesíteni a tárgy kiváltásának lehetőségéről. A termék átvételével kapcsolatban Varga Veronika munkatársunk tud tájékoztatást nyújtani: varga.veronika@mazs.hu, illetve +36 20 400 7644

Az aukció Hanuka első napján, 2020. december 10-én indult és utolsó napján, 2020. december 18-án ér véget. (Az aukciós szabályzat itt olvasható.)

Építsünk együtt egy olyan védőhálót, ami méltó esélyt biztosít a zsidó közösség rászoruló gyermekeinek!

Ha másként is segítenél – keresd a Jaffe Családsegítő Szolgálat Adományszervezőjét, Lőwy Juditot (e-mail: lowy.judit@mazs.hu, telefon: +36 30 905 1730), aki naprakészen tudja, hogy éppen mire van szükségük a családoknak.

Az aukcióra vonatkozó adatvédelmi tájékoztató itt olvasható.

Az adománygyűjtő aukcióra bocsájtott tárgyak

mazsihisz icon
Szeretnél értesülni új hírekről? Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig friss híreket kapjon!

Ezek is érdekelhetnek

Kommentek